Antena Meniu Search
x

Un antivaccinist convins şi coleg de proteste al Dianei Şoşoacă, mort din cauza Covid-19. În urmă cu două zile căuta asistent să îl trateze acasă

Mihai Făgădaru, un antivaccinist convins, participant la protestele faţă de certificatele verzi şi faţă de restricţii, a murit din cauza Covid-19, în noaptea de vineri, 19 noiembrie, la o săptămână după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 12:38

Preotul Visarion Alexa a anunţat pe pagina de Facebook că Mihai Făgădaru a murit noaptea trecută. "S-a stins Mihai Făgădaru în noaptea asta. Domnul să-l odihnească. Sunt fără cuvinte", a scris Visarion Alexa.

Anunţul vine la o zi după ce prietenii lui Mihai F. anunţau pe Facebook că acesta se află în stare gravă la spital şi are nevoie de multe rugăciuni. În urmă cu două zile, pe contul oficial de Telegram, bărbatul scria că are nevoie de o asistentă sau asistent care să îi facă tratament la domiciliu pefruzabil, pentru Covid. 

Telegram Mihai F & Friends

Ultima postare pe Facebook a lui Mihai F. datează din 30 octombrie, de la un protest din Piața Universității din București, pe tema impunerii certificatului verde. În acest video, senatoarea Diana Șoșoacă îl întreabă pe Făgădaru despre părerea sa privind legea care vizează impunerea certificatului verde. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesaje antivaccin şi antirestricţii, pe Facebook

Profilul lui Făgădaru de pe rețeaua de socializare este plin de altfel de postări contra măsurilor impuse de guvern în contextul pandemiei, dar și contra vaccinului.

"Românii care au umplut Piaţa Universităţii vor veni zilnic până se renunţă la certificate", scria Mihai într-o postare.

Într-un alt mesaj, bărbatul îl critica în termeni duri pe Raed Arafat, care anunţa sancţiuni pentru cei care nu respectă măsurile restrictive. "Dar cine restricția mă-tii te crezi tu, Raed Arafat, să mă ameninți și să propui să fiu aspru sancționat? Un repetent susținut de servicii și ajuns un psihopat bolnav de putere?! Să povestesc cum mi te smiorcăiai la telefon, prin 2010, că vor Movilă și Tabără să-ți privatizeze SMURD-ul și apoi îmi mulțumeai fierbinte pentru ajutor, după care mi-ai blocat adresa de e-mail și toate contactele? Dementule!", scria Mihai F.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Un antivaccinist convins şi coleg de proteste al Dianei Şoşoacă, mort din cauza Covid-19. În urmă cu două zile căuta asistent să îl trateze acasă