Antena Meniu Search
x

Gemene celebre din Brazilia, implicate într-un accident tragic. Doar una a supraviețuit: "Nici acum nu-mi vine să cred"

Două surori gemene celebre din Sao Paolo au suferit un tragic accident de mașină, în urma căruia doar una a scăpat cu viață. Lara Cleaver Afonso, în vârstă de 26 de ani, a murit în accident după ce autoturismul s-a răsturnat într-o curbă.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 17:03

Modelul de pe Instagram conducea în timp ce sora ei geamănă Dara Cleaver Afonso se afla pe scaunul pasagerului, iar verișoara lor, în vârstă de 25 de ani, se afla în spate. Lara și Dara se îndreptau acasă pentru a lua parte la o ședință foto în dimineața accidentului mortal, potrivit presei din Brazilia.

Se întorceau de la o fermă din zonă, când Lara ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă strânsă, iar maşina s-a răsturnat. Incidentul a avut loc pe autostrada Armando Salles de Oliveira, între Guaraci și Olímpia, în statul Sao Paulo, duminică, la primele ore ale dimineții.

Lara a fost aruncată din vehicul în timp ce acesta s-a răsturnat. Tânăra a suferit multiple fracturi care au dus la moartea ei, relatează Mirror.

Cauzele accidentului sunt încă neclare pentru anchetatori

Pe acelaşi subiect

Polițiștii încă investighează cauza accidentului și suspectează că Lara a adormit la volan, potrivit presei locale. Medicii ajunşi la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi au trimis-o la un spital din Olímpia, însă acolo a încetat din viaţă.

Sora ei geamănă a fost dusă la un alt spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală și rămâne sub observația medicilor. Verișoara surorilor a suferit răni ușoare în accident și a fost externată.

Lara și Dara au o pagină de Instagram cu 10.000 de urmăritori și sunt prezente și pe TikTok, unde au împărtășit momente din viața lor de zi cu zi. Luni, Lara a fost înmormântată la Olímpia și o anchetă este în curs de desfășurare.

Pe Instagram au fost postat mesaje de condoleanțe pentru familia ei. „Incredibil, ce s-a întâmplat! Viața este o lovitură! Condoleanțe familiei și prietenilor Larei!” a comentat un urmăritor, în timp ce un altul a scris: "Sincerele mele condoleanţe. Nici acum nu-mi vine să cred. Odihneşte-te în pace, Laura. Mă voi ruga pentru sora ta."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Gemene celebre din Brazilia, implicate într-un accident tragic. Doar una a supraviețuit: "Nici acum nu-mi vine să cred"