Antena Meniu Search
x

Video Georgeta, o româncă din Germania, își caută cu disperare băiatul. Ultimele cuvinte, lăsate pe un bilet înainte să dispară acum 3 luni

O româncă din Germania îşi caută cu disperare fiul dispărut în urmă cu 3 luni. Băiatul de 21 de ani ar fi fost văzut ultima dată într-un restaurant din estul Elveţiei, însoţit de o tânără misterioasă. Tot aici a fost găsită şi maşina acestuia acestuia, abandonată într-o parcare.

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 21:21

Vezi și

Seara de 18 mai a fost una obişnuită pentru Georgeta Marcu şi fiul ei, Ştefan. Mama i-a urat noapte bună şi s-a dus la culcare, fără să ştie că va fi ultima dată când îl va vedea. Dimineaţă, când s-a trezit, băiatul nu mai era în camera lui. Lăsase în urmă telefonul mobil şi un bilet: ''Îmi pare rău că te-am minţit şi te-am dezamăgit, dar aceasta este decizia mea''

Ultima dată a fost văzut într-un restaurant din estul Elveţiei, însoţit de o tânără misterioasă

Georgeta spune că totdeauna s-a înţeles bine cu fiul ei şi nu erau certaţi. Speriată, a sunat la poliţie şi a raportat dispariţia. A făcut apoi un apel şi pe pagina ei de Facebook. Un necunoscut i-a scris că a văzut maşina fiului într-o parcare din Cantonul Graubünden, în estul Elveţiei. Apoi, femeia decide să plece singură pe urmele copilului. Prima oprire a fost parcarea unde maşina băiatului zace şi acum abandonată. 

Georgeta Marcu, mama băiatului: Mergem la un restaurant. O chelneriță l-a văzut pe fiul meu acolo. Vrem să vorbim cu ea.

Pe acelaşi subiect

Femeia îi confirmă. A luat micul dejun acolo, l-a servit chiar ea. Proprietara restaurantului a dezvăluit și faptul că Ștefan nu era singur.

Ursula Hoffmann, martor: A venit aici cu o fată tânără, cu părul lung, închis la culoare. Fata era foarte sveltă. Nu am vorbit mult, erau foarte tăcuţi. Nici nu au stat prea mult, au plecat în altă parte.   

Potrivit martorei, fata misterioasă este cea care a plătit consumaţia. Însoţit de ea, apare și în descrierile unei alte femei care l-a văzut. 

"Am observat un tânăr care mergea pe podul de peste Rin. O tânără cu părul închis la culoare a alergat la câțiva metri în spatele lui".

Georgeta spune că l-a căutat la toate cabanele din zonă şi chiar în păduri. Contactaţi de presa elveţiană, anchetatorii din Germania şi Elveţia, nu au confirmat declaraţiile martorilor, au dat însă asigurări că îl caută în continuare pe Ştefan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Georgeta, o româncă din Germania, își caută cu disperare băiatul. Ultimele cuvinte, lăsate pe un bilet înainte să dispară acum 3 luni