Antena Meniu Search
x

Imagini revoltătoare surprinse pe o autostradă din Scoţia: 7 şoferi s-au oprit să filmeze un accident, în loc să acord ajutor victimelor. Reacţia poliţiei

Şapte şoferi scoţieni îşi vor primi amenzile cuvenite, în plic, acasă, după ce au făcut un gest pe care poliţia l-a catalogat drept "comportament inacceptabil".

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 17:11

Imagini revoltătoare surprinse pe o autostradă din Scoţia: 7 şoferi s-au oprit să filmeze un accident, în loc să acord ajutor victimelor. Reacţia poliţiei
- Poliţia Scoţia

Ce s-a întâmplat mai exact? Miercuri dimineaţă, 8 decembrie, pe Autostrada A92, două autoturisme şi un camion s-au ciocnit. O femeie în vârstă de 68 de ani, care conducea una dintre maşini, şi pasagerul din aceeaşi maşină, în vârstă de 61 de ani, au fost singurii răniţi şi au fost transportaţi la spital.

Şapte şoferi care au trecut pe lângă scena accidentului s-au oprit doar pentru a fotografia scena sau pentru a filma, nu şi pentru a acorda o mâna de ajutor victimelor. Potrivit BCC, poliţia scoţiană a identificat pe unul dintre aceşti şoferi care a primit o amendă de 200 de lire sterline şi şase puncte penalizare. Ceilalţi şase conducători auto urmează a fi identificaţi şi îşi vor primi amenzile prin poştă.

"Poliția rutieră Fife a intervenit astăzi la acest accident. În mod revoltător, șapte șoferi au trecut prin dreptul locului de impact filmând. Nimeni nu avea mâinile pe volan. Unul a fost deja amendat cu 200 de lire și 6 puncte de penalizare. Ceilalți îți pot aștepta scrisorile cu sancțiuni acasă", se arată într-un mesaj postat de Twitter de poliţişti.

În paralel cu acţiunea de identificare a şoferilor lipsiţi de empatie, poliţiştii investighează, normal, şi cauzele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Imagini revoltătoare surprinse pe o autostradă din Scoţia: 7 şoferi s-au oprit să filmeze un accident, în loc să acord ajutor victimelor. Reacţia poliţiei