Antena Meniu Search
x

Instalator bătut cu sălbăticie pentru că a uitat acasă o unealtă importantă. Britanicul lăsat inconştient pe asfalt, concediat la scurt timp

Un instalator a fost bătut cu sălbăticie de un client, pentru că a uitat să ia de acasă o unealtă vitală pentru reparaţia unei centrale. Incidentul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 13:08

Captură video
Instalator bătut cu sălbăticie pentru că a uitat acasă o unealtă importantă - Captură video

Atacul îngrozitor a fost surprins pe 4 martie și îl arată pe instalator, angajat al unui om de afaceri notoriu, fiind snopit în bătaie până la inconștiență în Edinburgh, Scoția. Victima, un angajat al celebrului om de afaceri David Love, binecunoscut în Edinburgh, Scoţia, este întrebată în mod repetat în videoclip: „Unde este analizorul (de gaze)?”, în timp ce bărbatul îi cerea să aducă instrumentul folosit pentru măsurarea gazelor din boilere sau centrale, relatează Mirror.

Instalatorul era angajat de 2 săptămâni la firma lui David Love

Poliția a demarat o anchetă, dar ofiţerii au spus că nu au primit „nicio informație” de la persoanele pe care le-a interogat şi „nicio plângere” nu a fost completată în urma celor întâmplate. De asemenea, au confirmat că bărbatul rănit era un inginer instalaţii de gaze, angajat de două săptămâni. Celălalt bărbat, în vârstă de 41 de ani, era un muncitor de la o altă companie, care venise special pentru a ataca victima. După bătaie, bărbatul ar fi fost transportat acasă unde a predat analizorul înainte de a fi concediat. 

Fața atacatorului este blurată în videoclip, iar vocile sunt prelucrate folosind un software pentru a împiedica identificarea lui. David Love şi-ar fi construit o reputaţie potrivit căreia ar avea „practici nemiloase” în cadrul afacerilor sale, inclusiv trimiterea unui bărbat mascat ţinând în mână o pușcă de asalt AK-47 la un client cu o factură neplătită. Fostul boxer s-a implicat într-o campanie de „colectare de datorii”, mergând din casă în casă, purtând veste antiglonţ şi rezistente la înjunghiere, pentru a le cere oamenilor bani pe care aceştia i-ar fi datorat afaceristului. Într-unul dintre cazuri, a aruncat bunurile unei mame cu 9 copii într-o grădină, în timp ce o forţa să îşi evacueze casa.

Pe acelaşi subiect

Filmarea în care este implicat instalatorul a fost făcută pe 4 martie și surprinde mai mulţi bărbaţi care ies dintr-o maşină în Edinburgh, parcată lângă o dubă David Love Property (DLP). Se aude un bărbat întrebând: „Analizorul este acolo?” Love este văzut urmărind acţiunea de pe geam, din interiorul dubei sale. Camera se concentrează asupra victimei şi a un bărbat îmbrăcat cu glugă care ţipă: „Unde este?” și „Unde este analizatorul?”.

Instalatorul bate în retragere, moment în care i se repetă: „Nu te juca dracului, nebunule, unde este analizorul?” Bărbatul răspunde: „Îl primesc acum”, dar atacatorul nu stă să îl asculte şi continuă: Urcă dracu în dubă, te duc eu acolo”. Victima pare reticentă să intre în maşină, când atacatorul ţipă: „Urcă-te în dubă și mergem să luăm analizorul acum. Crezi că glumesc? Crezi că glumesc?”

Victima face un pas înapoi, ridicând o mână spre față pentru a se apăra, în timp ce bărbatul începe să îl lovească cu bestialitate de mai multe ori, atât cu pumnii, cât şi cu picioarele în cap, până în momentul în care muncitorul cade lat, în stare de inconştienţă.

Reacţia afaceristului David Love, la scurt timp după incident

Întrebat despre incident, Love a spus pentru Record că cel mai probabil foşti angajatori sau colegi ai victimei au venit să îi ceară socoteală pentru alte chestiuni care nu îl privesc.

„Nu un angajat DLP a fost cel care a comis atacul. Nu stiu cine a fost. Tipul (care a fost agresat) care lucra pentru mine era nou. Lipsea un analizor. Angajatorul său anterior a apărut în același timp, așa că erau persoane necunoscute de mine acolo. Am intrat în casă, așa că am ratat atacul.” Love a spus că analizorul de 600 de lire sterline se afla în casa victimei din Lanarkshire când a fost condus acolo înainte de a fi concediat.

În 2019, a fost făcut public un videoclip în care apare omul de afaceri alături de un bărbat mascat, ţinând în mână un AK47 înainte de a striga la o persoană cu datorii: „Vreau dracu’ banii mei”. Love, care se laudă că are un portofoliu de proprietăți cu șapte cifre în Edinburgh, Fife, Aberdeen și Tenerife, a spus că este o „mică glumă”, dar clientul a înțeles. Într-un al doilea videoclip, Love a fost văzută tăind cablurile unui restaurant din Midlothian, după ce a susținut că nu au fost plătiți de patron.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Instalator bătut cu sălbăticie pentru că a uitat acasă o unealtă importantă. Britanicul lăsat inconştient pe asfalt, concediat la scurt timp