Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără de 27 de ani, îndrăgostită nebuneşte de un bărbat de 69 de ani. Oamenii spun că îi vrea doar banii: "Cuvintele dor, dar nu-i bag în seamă"

Iubirea nu are vârstă, afirmă convins un cuplu în care diferenţa dintre cei doi parteneri este de 42 de ani. Deşi multe persoane au judecat-o pe proaspăta mireasă de 27 de ani spunând că vrea pur şi simplu doar să ia banii soţului de 69 de ani, cei doi susţin că la mijloc nu este decât iubire pură.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.08.2022, 10:35

Jackie, care s-a născut în Filipine, și Dave, s-au cunoscut pe un site de întâlniri online în 2016. La acea vreme, Dave care locuieşte în SUA, era în concediu în Cebu. Dave a fost cel care a făcut prima mișcare întrebându-și viitoarea soție dacă vrea să iasă la o cafea cu el, iar ea a fost de acord. Acum sunt căsătoriți de mai bine de trei ani şi spun că nimeni şi nimic nu i-ar putea despărţi.

S-au cunoscut pe un site de întâlniri online

„Jackie și cu mine ne-am întâlnit prima dată pe un site de internet numit Cherryblossoms. Eram în Cebu, în Filipine atunci și am observat profilul lui Jackie”, a povestit Dave într-un videoclip recent TikTok pe care l-a distribuit, potrivit Daily Mail. „I-am trimis un mesaj și i-am spus că îmi place profilul ei și că sunt interesat să o cunosc”.

I-am dat numărul meu de telefon și a doua zi ne-am întâlnit la Starbucks și mi-a oferit o prăjitură cu ciocolată. Apoi ne-am dus la Jollibee la prânz”, a adăugat ea.

Pe acelaşi subiect

Jackie era puțin timidă atunci și era obosită după o tură lungă la serviciu, aşa că în acea zi am ajuns să vorbesc 95% din timp”, a continuat Dave. „Puteai simți că există suficientă legătură acolo încât să vrem să ne reîntâlnim. Așa că Jackie și cu mine ne-am mai întâlnit de câteva ori înainte de a ne întoarce în SUA. Acesta a fost începutul unei relații minunate, care este încă puternică.”

Cuplul se confruntă în mod regulat cu critici dure cu privire la diferența semnificativă de vârstă, Jackie fiind considerată de unele persoane doar interesată de banii partenerului ei. Totuşi, vorbele rele nu îi afectează, după cum chiar ei afirmă: „Da, există o diferență de vârstă de 42 de ani. Ea are 27 de ani și eu 69 și pentru noi nu contează deloc. Cuvintele dor, dar aleg să nu-i bag în seamă”.

Videoclipurile postate de cei doi le-au adus mai bine de 32.000 de fani pe Tiktok, postând constant despre viaţa şi experienţele lor de cuplu.

Iubirea, la diferenţă de 35 de ani

O altă poveste de iubire a făcut vâlvă pe internet sătpămâna trecută, după ce doi parteneri au recunoscut că sunt adesea confundaţi ca fiind tată şi fiică din cauza diferenţei de vârstă de 35 de ani.

Modelul Brightnye Quayle, în vârstă de 22 de ani, declară că este îndrăgostită nebuneşte de James, în vârstă de 57 de ani. Cei doi sunt împreună de 14 luni, după ce s-au întâlnit într-o seară la un cazinou. Brightnye, care s-a născut în Christchurch, Noua Zeelandă, dar acum locuiește cu James în Queensland, a decis să cumpere nouă sandvișuri de la bar în acea seară, ceea ce a stârnit interesul acestuia.

Ne-am întâlnit total întâmplător la cazinou. Am fost fata care a cumpărat nouă sandvișuri pentru că mi s-a părut a fi lucrul potrivit de făcut la momentul respectiv”, a spus Brightnye pe contul lor comun TikTok @agegap50. „A venit în spatele meu și a spus că ar trebui să vin să vorbesc cu el, așa că am făcut-o”.

James a adăugat: „Am crezut că oricine cumpără nouă sandvișuri fie moare de foame, fie trebuie să poarte o discuţie serioasă cu cineva despre asta”.

James a fost căsătorit timp de 30 de ani înainte de a se întâlni cu Brightnye și are patru fiice care nu sunt întocmai fericite cu noua relație a tatălui lor. Nu ne deranjează, suntem îndrăgostiți”, a spus el.

Şi de această dată, internauţii nu se sfiesc să o catalogheze pe partenera acestuia ca fiind avară după bani. Bărbatul este însă convins că nu există nimic mai mult decât dragoste, înţelegere şi respect între ei.

„Comentariile sunt interesante. Multe dintre ele sunt despre bani, este ridicol. Am fost căsătorit cu soția mea timp de 30 de ani, i-am cumpărat un Maserati, am plătit pentru tot... care este diferența?' a adăugat James. „Fiecare relație are voie, cu siguranță aşa sunt şi relațiile tradiționale în care bărbatul are grijă de femeie, bineînțeles că vei cheltui bani, nu este o problemă. Și nu este relevant”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Mapamond » Tânără de 27 de ani, îndrăgostită nebuneşte de un bărbat de 69 de ani. Oamenii spun că îi vrea doar banii: "Cuvintele dor, dar nu-i bag în seamă"