Antena Meniu Search
x

Judecător din Turcia, ucis de propria soție după ce a aflat că nu e tatăl copilului lor. Femeia s-a aruncat apoi de la balcon

Un judecător din Turcia a fost ars cu ulei încins și înjunghiat de soția sa după ce bărbatul a amenințat-o că o va părăsi. Testele de paternitate au arătat că nu era tatăl biologic al copilului. Remuşcată de faptele comise, femeia s-a aruncat de la etajul al treilea al apartamenului lor.

de Aura Trif

la 20.04.2023, 11:23

Judecător ucis de propria soție după ce testele de paternitate au dovedit ca nu este tatăl fiului lor.
Judecător ucis de propria soție după ce testele de paternitate au dovedit ca nu este tatăl fiului lor. - Twitter

Necmi Arslan, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Istanbul, pe care îl împărțea cu soția sa, Hande, și cu copilul de 3 ani care credea ca este fiul lui biologic. Presa din Turcia a dezvăluit că el a fost ucis de soția lui, în vârstă de 43 de ani, după ce a confruntat-o cu dovezi care arătau ca nu el este tatăl copilului, relatează Mirror.

Cei doi s-au cunoscut când Necmi a fost cel care se ocupa de divorţul lui Hande din fosta ei relaţie. Când femeia i-a spus că este însărcinată și el este tată, el a crezut-o și s-a căsătorit cu ea de îndată ce s-a încheiat divorțul.

Dar adevărul a ieșit la iveală când Necmi a încercat să se înregistreze ca tată al băiatului, iar instanța a solicitat un test ADN de paternitate, care a arătat că era o probabilitate de 99,99% ca fostul soț al lui Hande să fie tatăl copilului.

Bărbatul a ameninţat-o că o va părăsi

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii cred că atunci când judecătorul a confruntat-o pe Hande, acesta a insistat să divorțeze, după care situaţia a degenerat. Deodată, Hande a luat o tigaie cu ulei încins și a aruncat-o către soțul ei, înainte de a-l înjunghia în mod repetat. După ce și-a dat seama ce făcuse, ea ar fi sărit pe fereastra apartamentului de la etajul al treilea și mai târziu a murit la spital din cauza multiplelor răni.

Atunci când Hande a rămas însărcinată, cuplul a decis să păstreze secretul până la încheierea procesului de divorţ, potrivit presei locale. Femeia i-ar fi spus judecătorului că nu vrea să întrerupă sarcina.

După tragicul incident, copilul de 3 ani ar fi fost predat tatălui său biologic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Judecător din Turcia, ucis de propria soție după ce a aflat că nu e tatăl copilului lor. Femeia s-a aruncat apoi de la balcon