Antena Meniu Search
x

L-au biciuit fără milă pe cel care le-a violat fiica, în fața unui mall din China. Bărbatul, lăsat într-o baltă de sânge de cei doi părinți: "Are doar 15 ani"

Și-au apărat copilul și și-au dezlănțuit furia asupra celui care i-a distrus viața fiicei lor. Doi părinți au biciuit un pedofil, după ce acesta s-ar fi filmat în timp ce le abuza fiica.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 13:11

L-au biciuit fără milă pe cel care le-a violat fiica, în fața unui mall din China. Bărbatul, lăsat într-o baltă de sânge de cei doi părinți
L-au biciuit fără milă pe cel care le-a violat fiica, în fața unui mall din China. Bărbatul, lăsat într-o baltă de sânge de cei doi părinți - The Sun

Răzbunarea brutală a fost filmată de martorii care au asistat îngroziți la scenele care se desfășurau în fața lor, în fața unui centru comercial din Huaibei, China. Filmările l-au arătat pe bărbat întins pe podea, în timp ce mama își dezlănțuia furia pe stapele lui, cu o curea. Ea a continuat să-l lovească în timp ce soțul ei se uita la scena șocantă. Fiica lor, o adolescentă de 15 ani, ar fi luat parte la barbaria prin care părinții ei au vrut să-l pedepsească pe cel care a profitat de inocența ei, potrivit TheSun.

L-au biciut pentru că a profitat de inocența fiicei lor

Te numești bărbat. Are doar 15 ani, ar trebui să-ți fie rușine”, se aude mama strigând.

Potrivit presei locale, bărbatul i-ar fi cumpărat constant cadouri tinerei, pentru a o constrânge să petreacă timp cu el. Apoi, ar fi agresat-o sexual și, mai mult, ar fi și filmat momentul, împărtășind filmarea prietenilor și stârnind furie în rândul familiei

Ulterior, au circulat mai multe imagini de la incident, care l-au arătat pe presupusul infractor sexual inconștient pe podea, într-o baltă de sânge, când polițiștii au ajuns la fața locului. Polițiștii l-au arestat pe bărbat și investighează afirmațiile. El a fost acuzat de un presupus viol. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, riscă până la zece ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » L-au biciuit fără milă pe cel care le-a violat fiica, în fața unui mall din China. Bărbatul, lăsat într-o baltă de sânge de cei doi părinți: "Are doar 15 ani"