Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Era pur şi simplu magic”. Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la 27 de ani

Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la doar 27 de ani. Deocamdată, cauza morţii nu a fost făcută public. Născut în New Jersey, manechinul a lucrat pentru designeri precum Christian Siriano, John Varvatos, Superdry, Perry Ellis şi mulţi alţii. A apărut de asemenea pe coperţile revistelor GQ şi Playhouse Magazine.

de Monica Palade

la 24.01.2023, 12:33

„Nu am postat niciodată așa ceva, dar să pierzi un prieten care era un suflet atât de frumos este foarte greu. Acesta este pentru Jeremy, cel mai frumos bărbat care a oferit atât de multă dragoste tuturor celor pe care i-a întâlnit, fără nicio diferenţă”, a scris Siriano, care l-a descris pe Jeremy ca fiind una din „muzele” sale.

A fost magic

Modelul Lexi Wood a scris o postare sfâșietoare în amintirea lui Ruehlemann, pe care l-a descris ca fiind „sufletul ei pereche” și „cel mai bun prieten”. „Dacă m-aţi cunoscut vreodată, știţi cât de mult îl iubesc pe Jeremy. Nici măcar nu pot spune cât de magic a fost. L-am cunoscut pe Jeremy când aveam 15 ani, în ziua în care l-am cunoscut am știut că inima mea va fi plină pentru totdeauna, el era sufletul meu pereche, cel mai bun prieten, sprijinul meu, familia mea, lumina mea, dragostea mea, flacăra mea geamănă... Aș putea continua și pentru că era atât de special.”

Wood a mai spus că îl văzuse pe Ruehlemann joi. „Dar cred că ceea ce era cel mai special la el a fost că îi făcea pe toți să se simtă speciali . Iubirea lui va curge veșnic prin această lume.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » „Era pur şi simplu magic”. Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la 27 de ani