Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Mă gândesc zi şi noapte să-i ucid" Un tânăr şi-a înjunghiat mama, din răzbunare, apoi l-a omorât şi pe iubitul ei, un milionar englez

Poliţiştii britanici fac public cazul crimei unuia dintre cei mai bogaţi bărbaţi din Marea Britanie, care a fost omorât de fiul vitreg, în primăvara acestui an, într-un atac de răzbunare. Înainte de a-i lua viaţa omului de afaceri, tânărul de 35 de ani şi-ar fi înjunghiat şi mama.

de Redactia Observator

la 30.11.2021, 16:15

Din dorinţa de a se răzbuna, Thomas Screiber şi-a înjunghiat în mod repetat mama, pe Anna Schreiber, în vârstă de 66 de ani, apoi l-a ucis pe magnatul Sir Richard Sutton, un om de afaceri care deţine un lanţ hotelier în Marea Britanie, scrie The Gurdian.

Frustrarea lui ar fi pornit de la faptul că cei doi nu l-au tratat cu suficientă atenţie în tot acest timp de când formau un cuplu, lucru accentuat atunci când a fost nevoit să locuiască împreună cu cei doi mare parte din timp, când Marea Britanie a intrat în lockdown din cauza pandemiei de coronavirus. El și-a descris mama ca fiind „toxică” și a spus că nu îl poate suporta pe Sutton, partenerul femeii. Crima a avut loc în locuinţa familiei din Higher Langham, lângă Gillingham, Dorset

A ucis din răzbunare

Cu o lună înainte de atac, Schreiber a scris unui alt prieten: „Sunt atât de trist să realizez că mintea mea este mistuită de o ură de cel mai rău fel față de familia mea. M-au rănit cu adevărat, m-au trădat și au distrus toată încrederea. Pur și simplu, mă gândesc să-i ucid toată dimineața, ziua și noaptea. Nu este xact ceea ce vreau, dar este adevărul. Vreau să sufere”

Pe acelaşi subiect

Folosind un cuțit de bucătărie, l-a înjunghiat pe Sir Richard până l-a omorât și a folosit apoi o altă lamă pentru a provoca mai mult răni mamei sale, pe care a lăsat-o în agonie pe podeaua bucătăriei. Imediat după atac, tânărul a fugit. Poliţiştii au fost alertaţi apoi de mai multe persoane care au raportat fapta bărbatului. 

Ajunşi la casa familiei, ofițerii de poliţie au găsit corpul afaceristului într-o baltă de sânge, la capătul etajului. Avea cinci răni de înjunghiere sub axila stângă, dintre care una îi străpunsese inima. Pete de sânge au fost apoi găsite la parterul casei, în bucătărie, în birou bărbatului, dar și în cămară. Femeia a fost salvată, datorită inervenţiei rapide a medicilor. Ea a fost transportată la Spitalul din Bristol pentru a primi îngrijiri suplimentare.

Sir Richard, în vârstă de 83 de ani, deținea un imperiu imobiliar, inclusiv hoteluri de cinci stele în Londra și Mayfair. Averea lui a fost evaluată la 301 de milioane de lire sterline.

Schreiber pledează nevinovat pentru tentativa de omor a mamei sale, dar a recunoscut că l-a omorât pe miliardar şi că, de asemenea, a condus cu viteză atunci când a fugit de la locul crimei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Mă gândesc zi şi noapte să-i ucid" Un tânăr şi-a înjunghiat mama, din răzbunare, apoi l-a omorât şi pe iubitul ei, un milionar englez