Antena Meniu Search
x

Mamă a doi copii din UK, găsită fără suflare în casă, după ce două zile n-a răspuns la mesaje. Prietenii virtuali au alertat autoritățile

Lauren Black, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită fără viață în propria casă, pe 3 ianuarie. Prietenii ei din mediul online au observat că tânăra mamă nu se conectase timp de două zile, pe un joc, așa că s-au gândit să anunțe autoritățile.

de Cristina Cruceru

la 09.01.2023, 08:44

Mamă a doi copii din UK, găsită fără suflare în casă, după ce două zile n-a răspuns la mesaje
Mamă a doi copii din UK, găsită fără suflare în casă, după ce două zile n-a răspuns la mesaje - Facebook, Shutterstock

Doi copii au rămas fără mamă după ce aceasta a fost găsită fără viață în propria casă. Lauren obișnuia să fie activă pe un joc din mediul online, unde-și făcuse câțiva prieteni virtuali. Femeia de 36 de ani era nelipsită de pe platforma respectivă, unde ținea legătura cu oameni din întreaga lume. Avea chiar și un amic bun, din Israel.

El este cel care și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu Lauren, după ce tânăra nu a mai intrat pe internet. Eyal Elhadad, în vârstă de 51 de ani, din Israel, a sunat la poliția din Scoția și a spus oamenilor legii că nu reușește să vorbească cu Lauren. Femeia nu se conectase la jocul respectiv timp de două zile și nu răspundea la mesaje.

Moartea femeii, considerată "inexplicabilă"

Cel care a găsit-o fără viață a fost chiar persoana, care îi plimba câinele. Autoritățile s-au deplasat la fața locului și au găsit-o pe femeie fără suflare. Poliția a deschis acum o anchetă, considerând moartea femeii "inexplicabilă". Un purtător de cuvânt al Poliției a confirmat că ancheta este în curs de desfășurare.

Pe acelaşi subiect

"Lauren și cu mine am vorbit în fiecare zi în ultimii patru ani, așa că faptul că nu mi-a răspuns la mesaje sau nu s-a conectat la joc a fost foarte îngrijorător pentru mine și pentru ceilalți prieteni din online", a spus Eyal, prietenul din online al femeii. 

"A fost foarte neobișnuit pentru Lauren. Am făcut schimb de mesaje în ziua de Anul Nou și apoi nu am mai vorbit. După ce nu am reușit să iau legătura timp de aproape două zile, nu am avut de ales decât să sun la poliția din Scoția și, de asemenea, pe omul care-i plimba câinele. I-am rugat să verifice ce face, pentru că eram cu toții foarte îngrijorați. Voiam doar să știu că este bine", a mai spus acesta.

El și mulți dintre prietenii de jocuri online ai femeii vor să meargă în Scoția pentru a participa la înmormântarea ei.

"Am fost devastat când am aflat că a murit", a spus el. "Nu mi-a venit să cred. Încă nu pot. În acest moment sunt sute de oameni din întreaga lume care plâng moartea ei. Revărsarea de dragoste pe care am văzut-o a fost incredibilă", a spus cineva.

"Atât de mulți dintre noi vor să îi prezinte omagiile noastre. Oamenii sunt dispuși să călătorească sute de kilometri pentru a-și lua rămas bun de la Lauren. Era atât de iubită și apreciată", a mai spus altcineva.

"Ai fost o soră uimitoare, parteneră de joc, lider și îngerul meu păzitor", a mai scris un alt prieten.

Familia lui Lauren, îndurerată de pierderea ei

Mama lui Lauren, care locuiește în Irlanda de Nord, a declarat că este 'mai mult decât devastată' de moartea fiicei sale.

"Familia noastră este foarte bucuroasă că am putut petrece Crăciunul cu Lauren. Starea ei de sănătate era în declin de ceva vreme și credem că ar putea fi ca urmare a unei lungi cozi. Detaliile complete ale celor întâmplate nu ne-au fost încă clarificate", a mai spus mama femeii.

Unchiul femeii, care o ajută să aibă grijă de fiii ei gemeni, a adăugat: 'Sincer să fiu, sunt neîncrezător în ceea ce s-a întâmplat. Este atât de greu de asimilat și știm că va fi un drum lung până la capăt pentru a face față celor întâmplate. Lauren era total dedicată băieților ei, iar prioritatea familiei noastre în acest moment este să ne asigurăm că sunt bine'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Mamă a doi copii din UK, găsită fără suflare în casă, după ce două zile n-a răspuns la mesaje. Prietenii virtuali au alertat autoritățile