Antena Meniu Search
x

Mamă a trei copii, găsită moartă în condiții suspecte de propriul soț, în casa lor din Anglia: ”Ai fost un înger pe pământ”

O mamă a trei copii a fost găsită moartă în casă, de soțul ei, în mod tragic, potrivit unei anchete. În urma autopsiei, mai multe substanțe toxice au fost găsite în sistemul femeii.

de Redactia Observator

la 15.09.2022, 15:23

După șapte luni de la ingidentul tulburător, împrejurările în care femeia și-a pierdut viața râmân încă neclare.
Mamă a trei copii, găsită moartă în condiții suspecte de propriul soț, în casa lor Anglia - Shutterstock

Misterul învăluie moartea Laurei Crabtree după ce a fost descoperită de soțul ei Melvin, în casa lor din Derbyshire. După șapte luni de la ingidentul tulburător, împrejurările în care femeia și-a pierdut viața, pe 10 februarie, anul acesta, râmân încă neclare, potrivit The Sun.

O anchetă cu privire la moartea Laurei, care a fost descrisă de prieteni ca un „înger pe pământ, este acum în curs la Tribunalul Coronerului Chesterfield. A fost raportat biroului legist de către poliția din Derbyshire. Asistentul coroner Susan Evans a spus în audiere că au fost găsite o serie de substanțe în sistemul mamei. Aceasta a inclus morfină puternic analgezică și medicamente pe bază de prescripție medicală, utilizate de obicei pentru a trata anxietatea și depresia.

Trupul ei a fost identificat oficial de soțul ei Melvin, care a descoperit-o fără viață în casa lor din Chaddesden. Moartea femeii a fost descrisă ca un deces cauzat de toxicitate multidrog, în urma investigațiilor inițiale.

Susan Evans a insistat că sunt necesare rapoarte suplimentare înainte ca o anchetă completă să poată avea loc pentru a încerca să refacă ultimele ore din viața victimei. Ea a amânat ancheta până pe 22 noiembrie în speranța de a obține mai multe detalii cu privire la circumstanțele morții subite a Laurei.

Pe acelaşi subiect

Zeci de omagii au fost aduse de către prieteni și familie

Prietenii și familia au adus un omagiumamei minunateîntr-o carte online de condoleanțe lansată de aceștia.

 „Ai făcut o familie atât de frumoasă fără să știi cu adevărat.”

Ai fost un înger pe pământ, știu că vei avea grijă de familia ta mereu.”

Tu ai fost sprijinul meu în momente foarte grele și nu voi uita niciodată toate momentele fericite pe care le-am avut. Râsul tău a fost contagios și nu-l voi uita niciodată”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de apropiații femeii.

Laurei a lăsat în urmă cei trei copii și pe soțul ei, Melvin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Mapamond » Mamă a trei copii, găsită moartă în condiții suspecte de propriul soț, în casa lor din Anglia: ”Ai fost un înger pe pământ”