Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Mama mea a leșinat". Un băieţel de 5 ani disperat a sunat la salvare de 2 ori să anunţe că mama lui este pe moarte. I s-a spus să nu mai facă glume

Un băiețel de cinci ani din SUA a sunat de două ori la 911 încercând să o ajute pe mama lui muribundă care îşi dădea ultima suflare în faţa lui, dar i s-a spus să nu mai facă glume. Cei doi operatori care nu l-au crezut pe copil au fost pedepsiţi în final, după ce din cauza neglijenţei lor, mama copilului a murit în urma unui infarct.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 16:50

Într-o seară tragică din februarie 2006, cu puțin înainte de ora 18, Robert Turner, în vârstă de 5 ani, și-a văzut mama prăbușindu-se în dormitorul ei. Copilul, care abia începuse școala primară, a sunat responsabil la 911. În loc să trimită ajutor, operatorul l-a oprit pe Robert și l-a amenințat că va trimite poliția.

Mama şi-a dat ultima suflare sub privirile fiului ei

Copilul traumatizat a fost apoi forțat să vadă cum mama sa Sherrill Turner, în vârstă de 46 de ani, a murit din cauza unei afecțiuni cardiace, înainte de a încerca să cheme încă o dată o ambulanță. Din nou, operatorii au crezut că apelul lui a fost o farsă.

„Mama mea a leșinat”, a spus băiatul în primul său apel la serviciile de urgență, la 5:59 p.m. Operatorul de la celălalt capăt al firului era Sharon Nichols, care a cerut să vorbească cu tatăl său. Copilul de cinci ani a auzit greșit întrebarea și, crezând că Nichols cere să vorbească cu mama lui, a răspuns „Nu va vorbi”.

Pe acelaşi subiect

A minţit că va trimite poliţia

Operatoarea l-a certat apoi remarcabil pe Robert, amenințându-l că va trimite poliția la casă, înainte de a încheia apelul. „Bine, bine, voi trimite poliția la tine acasă și voi afla ce se întâmplă cu tine”, a spus ea.

Nici polițiștii, nici serviciile de urgență nu au răspuns la fața locului. Robert și-a petrecut apoi următoarele trei ore urmărindu-și mama inconștientă murind. În mod tragic, Sherrill murise deja din cauza unor complicații de la o inimă mărită când copilul a cerut din nou ajutor.

La ora 21.02, operatoare i-a răspuns din nou, cerând să vorbească cu mama lui, nu înainte să-l oprească, dar să trimită de fapt un ofițer de poliție să-l pedepsească pe băiat pentru ceea ce ea bănuia că este o glumă. „Ok, bine, știi ce, atunci o să vorbească cu poliția, bine? Va vorbi cu poliția pentru că îi trimit acolo. Nu-mi pasă, nu ar trebui să te joci la telefon. Acum adu-o la telefon înainte să trimit poliția acolo să bată la ușă și să ai probleme.”

Ce au descoperit agenţii la faţa locului

Poliția a sosit în cele din urmă la ora 21.40 și l-a găsit pe Robert, în vârstă de cinci ani, stând tragic lângă mama sa, care era moartă pe podea. Robert a fost apoi plasat în custodia rudelor. Familia lui Sherrill a intentat un proces pentru moarte din culpă pentru 1 milion de dolari. Avocatul a susținut că moartea lui Sherrill a fost rezultatul neglijenței și a câștigat.

Eforturile lui Fieger au dus la condamnarea fără precedent a unui operator 911. A fost prima condamnare a unui operator 911 pentru neglijarea intenționată a datoriei. Nichols, care a încercat să argumenteze că nu-l putea auzi pe Robert corect la telefon, a fost condamnată la un an cu suspendare, 100 de ore de muncă în folosul comunităţii și o amendă de 450 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Mama mea a leșinat". Un băieţel de 5 ani disperat a sunat la salvare de 2 ori să anunţe că mama lui este pe moarte. I s-a spus să nu mai facă glume