Antena Meniu Search
x

Mama şi-a condus soţul, copiii şi sora spre moarte. Răsturnare de situaţie în cazul familiei care s-a aruncat de la etajul 7 al blocului din Elveţia

O mamă care credea în teoriile conspirației și-a convins soțul, sora și copiii să se sinucidă, sărind din apartamentul lor de la etajul șapte, după ce pandemia și războiul din Ucraina i-au făcut să creadă că nu merită să mai trăiască în această lume. Nasrine Feraoun, în vârstă de 41 de ani, sora ei geamănă Narjisse, soțul ei Eric David, în vârstă de 40 de ani, și fiica lor, în vârstă de opt ani, au murit după ce au căzut în gol. Doar fiul lor de atunci, în vârstă de 15 ani, a supraviețuit. Tragedia a avut loc în Montreux, Elveția.  

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 17:16

Mama şi-a condus sotul, copii si sora spre moarte
Mama şi-a condus sotul, copii si sora spre moarte - Twitter; ProfimediaImages

O famile întreagă a fost decimată, după ce mama, care credea cu tărie în teoriile conspiraţiei, i-a convis pe toţi să sară pentru că nu mai au de ce să trăiască în această lume, având în vedere pandemia şi războiul din Ucraina. Doar băiatul a reuşit atunci să supravieţuiască. El a fost în comă, dar de atunci și-a revenit după rănile grave. Nu îşi mai aminteşte nimic despre evenimentele din 24 martie, anul trecut, potrivit anchetatorilor.

Mama a fost cea care i-a convins pe toţi să sară

Dovezile criminalistice nu au arătat niciun semn de luptă înainte de decese, iar autopsiile nu au arătat nicio urmă că ar fi consumat înainte droguri. Martorii au dezvăluit că niciunul nu a țipat după ce a căzut de pe balcon, lucru pe care poliția a atribuit-o teoriei sinuciderii colective. Autoritățile elvețiene au spus că mama și sora ei au fost profund implicate în teoriile conspirației. 

Cazul va fi acum închis, a anunțat poliția la un an de la tentativa de sinucidere colectivă. Nu a existat nicio intervenție din exterior, iar adulții, care s-au mutat în Elveția din Franța cu doar doi ani mai devreme, nu au dat niciun semn că se gândesc să-și ia viața, au spus ofițerii.  

Pe acelaşi subiect

Raportul medicului legist, precum și filmările de pe camerele securitate din apropiere susțin teoria sinuciderii. În plus, pe balcon era o scară care a ajutat familia să treacă peste balustradă, dar fără să existe semne de luptă, potrivit postului elvețian SRF. 

Apartamentul lor era plin de alimente, medicamente, materiale de igienă. Familia locuia mai mult izolată. Detectivii erau convinși că lumea este un loc ostil și și-au determinat copiii să creadă la fel.  Sinuciderea lor colectivă a fost planificată cu atenție, iar familia a așteptat momentul potrivit pentru a se ''muta într-o lume mai bună'', a dezvăluit poliția.

Un martor de la fața locului a spus că a văzut oamenii întinși la pământ, desculţi, apoi a alertat de urgenţă poliţia. Un alt rezident, care locuiește la primul etaj al blocului de apartamente, a spus că a auzit o „bufnitură” în jurul orei 7 dimineața.  „Am crezut că este un film prost, nu am putut vedea imaginea mai mult de câteva secunde”, a spus el. Tragedia a şocat cu adevărat întreaga comunitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Mama şi-a condus soţul, copiii şi sora spre moarte. Răsturnare de situaţie în cazul familiei care s-a aruncat de la etajul 7 al blocului din Elveţia