Antena Meniu Search
x

Mama unui copil dispărut din SUA a fost acuzată de crimă, după ce cadavrul fiului său a fost găsit într-o groapă de gunoi

Mama unui copil din Georgia a fost acuzată de crimă, după ce cadavrul acestuia a fost găsit într-o groapă de gunoi. Departamentul de Poliţie din comitatul Chatham a anunţat luni arestul lui Leilani Simon, în vârstă de 22 de ani, după ce femeia a anunţat dispariţia fiului său Quinton în urmă cu o lună, potrivit Mirror

de Redactia Observator

la 22.11.2022, 18:54

Quinton Simon
Cadavrul micuţului Quinton a fost găsit într-o groapă de gunoi - Twitter

"Suntem profund întristați de acest caz, dar suntem recunoscători că suntem cu un pas mai aproape de a-i face dreptate micuțului Quinton", au scris poliţiştii pe Twitter. Ei au presupus că băieţelul de nici doi ani este mort, după ce mama sa a spus că dispăruse din casa lor din Georgia, SUA.

"În această dimineaţă, detectivii Departamentului de Poliție al comitatului Chatham au arestat-o ​​pe Leilani Simon, în vârstă de 22 de ani, și au acuzat-o de crimă rău intenționată, ascunderea morții unei alte persoane şi declarații false în legătură cu dispariția și moartea fiului ei, Quinton, în vârstă de 20 de luni", a spus poliţistul Jeffrey Hadley.

Quinton a fost dat dispărut de mama lui pe 5 octombrie, iar Leilani a declarat că ea credea că cineva l-a luat pe copil din casă în jurul orei 9 dimineața. În telefonul femeii a fost găsit un mesaj către dădaca băieţelului, în care îi scria că serviciile sale nu vor fi necesare în acea zi. 

"Am primit un mesaj în această dimineață în care scria că (Quinton şi mama sa) nu vor fi aici – că nu voi avea grijă de copil. A fost oarecum ciudat, pentru că îl am în grijă chiar şi atunci când ea nu e la lucru", a spus babysitter-ul băieţelului, Diana McCarta.

Pe acelaşi subiect

Bunica lui Quinton a declarat că nu are încredere în fiica ei

La nici o săptămână de la dispariția lui Quinton, poliția a confirmat că a fost deschisă o anchetă penală. Mama lui Leilani, Billie Jo Howell, le-a transmis autorităţilor că nu are încredere în fiica ei și a spus într-un interviu că "ea nu a făcut mereu ceea ce trebuie". Poliţiştii au găsit rămăşiţele cadavrului copilului într-o groapă de gunoi, după o lună de căutări. 

"În prezent efectuăm teste suplimentare, inclusiv analize ADN, și avem toate motivele să credem că acestea vor confirma că rămășițele sunt ale lui Quentin. Acesta este un deznodământ sfâșietor pentru toți cei care l-au iubit pe Quinton și pentru departamentul nostru", a declarat Jeffrey Hadley.

Poliția a spus că mama băiatului a fost dusă la Centrul de Detenție comitatului Chatham pentru o audiere și că "nu anticipează alte arestări în legătură cu acest caz".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Mama unui copil dispărut din SUA a fost acuzată de crimă, după ce cadavrul fiului său a fost găsit într-o groapă de gunoi