Antena Meniu Search
x

Foto „Mămico, te rog nu muri”. O femeie înjunghiată de cinci ori pe o stradă din Kent s-a temut că se va stinge chiar în fața copiilor săi

Înjunghiată de cinci ori pe o stradă rezidențială, o mamă s-a temut că va muri chiar în fața celor patru copii ai săi.

de Monica Palade

la 11.10.2023, 15:42

Makala O'Brien a fost transportată cu avionul la Spitalul Kings College din Londra după incidentul care a avut loc în New Romney. Incidentul a avut loc pe 1 octombrie, în jurul orei 17.40.

Femeia de 42 de ani a declarat pentru KentOnline că a fost înjunghiată o dată în abdomen, de două ori în partea dreaptă a pieptului și de două ori în brațul drept.

„Mămico, te rog nu muri”

„Stăteam întinsă pe jos sub copac și fiul meu de 17 ani îmi spunea „Mămico, te rog nu muri”. M-am tot luptat să-mi țin ochii deschiși și să rămân trează pentru că mă tot gândeam „copiii tăi au nevoie de tine”. Am fost transportată cu avionul la Kings și atunci au găsit rănile suplimentare sub pieptul meu. Nu le-am simțit pe toate pentru că totul s-a întâmplat atât de repede. Aveam dureri mari și apoi mi s-au dat analgezice”, a povestit mama.

Pe acelaşi subiect

Makala O'Brien spune că rănile înjunghiate de pe abdomen i-au cauzat sângerări interne. Femeia locuiește cu mama și cu copiii ei, Marley, 17 ani, Dylan, 11 ani, Eloise, 8 ani și Joshua, 5 ani, după ce a rămas fără casă în urmă cu 18 luni. Acum trebuie să trăiască departe de familia ei în timp ce își revine, ceea ce este „sfâșietor” pentru ea.

„Bieții mei copii au trebuit să vadă totul. Au fost atât de curajoși și le-am spus să primească ajutor să treacă peste traumă. Am coșmaruri, îmi fac griji pentru copiii mei, nu dorm bine. Copiii stau cu mătușa lor în timp ce eu îmi revin și sunt în repaus la pat. Sunt disperată să am o casă pentru copiii mei, trebuie să fiu cu ei”, a mai spus femeia.

„O femeie de 38 de ani, despre care se înțelege că este cunoscută victimei, a fost arestată la fața locului, fiind suspectată de agresiune. Ea a fost ulterior eliberată pe cauțiune în așteptarea unor anchete suplimentare. O anchetă asupra incidentului este în desfășurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » „Mămico, te rog nu muri”. O femeie înjunghiată de cinci ori pe o stradă din Kent s-a temut că se va stinge chiar în fața copiilor săi