Antena Meniu Search
x

Video Masacru în SUA. Cel puțin 4 morți, după ce un bărbat i-a înjunghiat cu un cuțit. A intrat peste o femeie în casă, apoi a ucis un poștaș și alți 3 oameni

Lanţ de crime în statul american Illnois! Cel puţin patru persoane au murit şi alte cinci au fost rănite după ce un bărbat le-a înjunghiat cu un cuțit!

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 10:11

Vezi și

Treisprezece şi un sfert - este ora la care s-a dezlănţuit teroarea în oraşul Rockford, din statul american Illnois. Un bărbat înarmat cu un cuţit a dat buzna peste o femeie în propria ei casă şi a înjunghiat-o. A urmat o luptă cot la cot cu criminalul, luptă din care femeia a reuşit să scape, dar cu greu, cu ajutorul unui vecin. Viaţa tinerei, însă, este în pericol.

Gary Caruana, oficial: Tânăra a fugit din casă. Ea s-a ales cu câteva răni pe mâini și pe față. În prezent, se află la spital și este intubată, în stare critică.

Lanț de crime în SUA

Deşi pare finalul tragic al unei poveşti macabre, este abia începutul. Bărbatul s-a îndreptat spre o altă ţintă - un poştaş, pe care, într-un acces de furie, l-a masacrat. Mai apoi, ucide cu sânge rece alţi trei locuitori din cartier. Pe alţi cinci, i-a băgat în spital.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a intervenit rapid. Însă, când au văzut că au de a face cu o crimă în masă, agenţii de politie au rămas şi ei şocati. A fost nevoie de o mobilizare masivă.

Carla Redd, departamentul de poliție: Nici măcar nu-mi pot exprima gândurile în acest moment. Este un eveniment dureros. Inima mea se îndreaptă spre familiile care suferă acum o pierdere.

Motivul atacului este deocamdată necunoscut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Masacru în SUA. Cel puțin 4 morți, după ce un bărbat i-a înjunghiat cu un cuțit. A intrat peste o femeie în casă, apoi a ucis un poștaș și alți 3 oameni