Antena Meniu Search
x

Galerie foto Maserati rupt în două, niciun supraviețuitor. Doi frați, muncitori în construcții, și șeful lor, toți polonezi, au murit pe loc, pe un drum din Belgia

Imagini de groază în Lichtervelde, la aproximativ 50 km vest de Bruxelles, în Belgia, unde un Maserati alb s-a rupt în două după ce intrat cu viteză în parapetele median, apoi a zburat într-un copac aflat la 100 de metri, pe cealaltă parte a drumului. Trei bărbați - doi frați și șeful lor - au fost aruncați din mașină în urma impactului înfiorător, și au murit pe loc, potrivit publicației Nieuwsblad.be.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.02.2023, 10:07

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 21.30. Șoferul unui Maserati alb conducea dinspre Kortemark spre E403 când, în dreptul comunei Lichtervelde, a pierdut controlul volanului, a lovit parapetele care desparte sensurile de mers, pentru ca în final să se izbească violent de un copac aflat la 100 de metri distanță, pe marginea drumului. 

Profimedia

Forța impactului a fost atât de mare, încât bolidul de lux s-a rupt efectiv în două, părți din caroserie zburând în șanț. 

Profimedia

Pe acelaşi subiect

O coliziune teribilă care nu le-a lăsat celor trei bărbați din mașină nicio șansă de supraviețuire. Potrivit presei belgiene, în Maserati se aflau trei polonezi. Este vorba despre doi frați de 22 și 28 de ani, muncitori sezonieri în construcții, iar la volan se afla șeful lor, în vârstă de 33 de ani. Ieșiseră la plimbare cu bolidul acestuia din urmă.

Impactul a fost cumplit. Cei trei bărbați au fost aruncați din mașină și au murit pe loc, unul dintre ei fiind găsit pe câmp, la zeci de  metri distanță. Un șofer de camion a sunat la numărul de urgență, însă echipajele de prim ajutor nu au mai putut face nimic pentru cei trei bărbați. 

"Ce am făcut ca să merităm asta?"

Soția lui Mateusz Tylke, șoferul mașinii, a ajuns în lacrimi la locul accidentului. Familia bărbatului de 33 de ani locuiește în Belgia din 2016. Împreună cu soția sa, Paulina, consultant HR, Mateusz conducea o firmă de construcții. Locuiau în Pittem cu cei trei copii ai lor. "Și-a pierdut viața împreună cu doi colegi buni. Ce am făcut ca să merităm asta?", a declarat zguduită femeia, la locul tragediei.

Polițiștii belgieni au închis drumul câteva ore bune, pentru a face cercetările la fața locului. Conform procurorilor, cauza tragediei a fost viteza excesivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Maserati rupt în două, niciun supraviețuitor. Doi frați, muncitori în construcții, și șeful lor, toți polonezi, au murit pe loc, pe un drum din Belgia