Antena Meniu Search
x

Video Moarte suspectă în Ferentari, unde un bărbat a fost găsit fără suflare pe stradă. Poliţiştii nu ştiu dacă a murit lovit de maşină sau dacă a fost omorât în bătaie

Moarte suspectă în cartierul Ferentari din Capitală! Un bărbat care se afla întins pe mijlocul străzii fost găsit fără suflare după ce a fost călcat de o maşină. Însă, spun anchetatorii, omul fusese implicat cu puţin timp în urmă într-o altercaţie. Practic, deocamdată nu se ştie dacă a murit lovit de maşină sau dacă a fost omorât în bătaie. 

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 19:52

Vezi și

Un accident petrecut în cartierul Ferentari sâmbătă seara i-a alertat pe locuitorii din zonă. La prima vedere, un bărbat fusese călcat de maşină. La volan, se afla o şoferiţă de 35 de ani. 

Femeie: Uite, acolo la geamul ăla am ieşit şi am văzut doar pantalonii, pantofii, ciorapii, cureaua când le-a luat legistul şi le-a pus în maşină. 

Cosmina Balint, reporter Observator: După ce a intrat pe strada Persicani, şoferiţa în vârstă de 35 de ani ar fi accidentat un bărbat care zăcea pe carosabil. După, a ajuns echipajul SMURD, însă a fost prea târziu şi au constatat decesul. 

Victima fusese bătută cu puţin timp înainte de accident

Pe acelaşi subiect

Ceea ce părea un caz simplu, s-a complicat brusc. Anchetatorii au aflat că victima fusese bătută cu puţin timp înainte de accident de mai mulţi indivizi care l-au lăsat lat în mijlocul străzii şi au fugit. 

Femeie: Alţii l-au bătut pe el. Şi l-au bătut aici la colţul străzii şi cică l-ar fi bătut şi aicea. Acum, nu ştiu de unde l-o fi luat maşina. 

Şoferiţa a fost şocată de nenorocire şi a intrat în stare de şoc. 

Femeie: Plângea într-una. Era şocată. Era speriată. 

Bărbat: Am fost cu şoferiţa aici. Se speriase. Ea a zis că nu l-a văzut. Camerele, ce zic oamenii ăştia de pe stradă, ar fi zis că l-au bătut cinci inşi. Şi l-au lăsat jos. Şi, fiind întuneric, ea dacă a trecut repede, nu l-a mai văzut. 

Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alootest, rezultatul fiind zero. 

Cauzele decesului vor fi stabilite de medicii legişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă în Ferentari, unde un bărbat a fost găsit fără suflare pe stradă. Poliţiştii nu ştiu dacă a murit lovit de maşină sau dacă a fost omorât în bătaie