Antena Meniu Search
x

Mesajul tulburător al unei mame din UK, după ce fiul ei de 19 ani s-a aruncat în fața trenului: "Cred că să ceară ajutor a fost o slăbiciune, în opinia lui"

Sfâșietor. O mamă a împărtășit un mesaj de-a dreptul tulburător, după ce fiul ei de doar 19 ani și-a luat viața. Femeia era foarte apropiată de fiul ei, totuși nu a știut că acesta se lupta cu propriile gânduri și că, pentru a scăpa de ele, a ales să se arunce în fața trenului și să-și încheie socotelile cu viața.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 16:35

Mesajul tulburător al unei mame din UK, după ce fiul ei de 19 ani s-a aruncat în fața trenului
Mesajul tulburător al unei mame din UK, după ce fiul ei de 19 ani s-a aruncat în fața trenului - Facebook / Jakub Halani

Jakub Halani a fost ucis pe loc după ce a fost lovit de un tren în gara Eccles din Greater Manchester, în noaptea de 2 februarie. Tânărul în vârstă de doar 19 ani a stat treaz toată noaptea, măcinat de gânuri li, la un moment dat, drumul lui a dus către gară, acolo unde și-a pus capăt zilelor.  Înainte să-și ia viața, i-a trimis o poza unui prieten cu mesajul „Te iubesc, frate”. Apoi, când a sosit momentul, s-a aruncat în fața trenului și a murit pe loc, relatează Mirror.

Kataryzna Halani, mama tânărului, a spus într-o anchetă asupra morții sale că fiul ei avea un viitor strălucit în față, iar acum i-a îndemnat pe tineri, în special bărbați și băieți, să se deschidă cu privire la luptele lor. Să vorbească despre ceea ce îi macină și să nu se lupte singuri cu toate aceste lucruri. 

Și-a luat viața la doar 19 ani, nimeni nu știe însă de ce

Vă rog, vorbiți”, a spus ea într-o declarație emoționantă după ce un legist a decis luni un verdict de sinucidere în moartea lui Jakub. 

Pe acelaşi subiect

Kataryzna a spus că moartea fiului ei a venit ca un „șoc total”, spunând că „habar nu avea” că el se lupta cu propriile gânduri, în ciuda relației lor strânse cu mama și fiul.

"Nu credeam că este un semn de nimic. Am crezut că se chinuia să-și exprime emoțiile și l-am încurajat să vorbească cu mine. Nimic nu era tabu în casa noastră. Era o persoană foarte privată, dar uneori venea și stătea pe canapea și vorbea cu mine două ore. A avut mare succes și a avut un grup grozav de prieteni. Era foarte apropiat de sora lui, a spus Katarzyna.

Kataryzna a spus că a vorbit cu Jakub în jurul orei 17:00 în noaptea morții sale, înainte ca acesta să ia un taxi până la gară cu puțin timp înainte de ora 23:00. Camerele de supraveghere de la gară l-au surprins pe Jakub trimițând mesajele, înainte de a face ceea ce părea a fi un act „deliberat”, deoarece un tren care nu oprea în acea stație a trecut prin gară. 

„Am văzut un bărbat ieșind din umbră. A sărit în fața trenului. Totul s-a terminat în câteva secunde”, a spus un martor.

Jakub a fost declarat tragic mort la fața locului, în timp ce rapoartele toxicologice ulterioare nu au arătat semne de alcool sau droguri în sistemul lor. În declarația lui Kataryzna, ea l-a descris drept „un băiat atât de drăguț” care a fost „întotdeauna conștient de nevoile și sentimentele altora” și „dedicat dragostei sale pentru muzică”.

Cred că să ceară ajutor a fost o slăbiciune în opinia lui, în timp ce a oferi ajutor și a fi de ajutor a fost întotdeauna puterea lui. Îi plăcea să râdă și să se distreze.”, a spus mama băiatușui

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Mesajul tulburător al unei mame din UK, după ce fiul ei de 19 ani s-a aruncat în fața trenului: "Cred că să ceară ajutor a fost o slăbiciune, în opinia lui"