Antena Meniu Search
x

Un actor celebru din Japonia, arestat după ce părinţii săi s-au sinucis. Ce au descoperit anchetatorii în casa lui

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de kabuki din Japonia a fost arestat marţi. Vedeta este suspectată că ar fi ajutat-o pe mama lui să se sinucidă, au anunţat mai multe companii mass-media nipone, după ce părinţii artistului au fost descoperiţi fără semne vitale în domiciliul său din Tokyo, luna trecută.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 14:33

- Profimedia

Posturile de televiziune japoneze au anunţat marţi dimineaţă arestarea lui Ennosuke Ichikawa, însă Poliţia japoneză nu a confirmat deocamdată această informaţie. Actor-vedetă al teatrului tradiţional japonez, Ennosuke Ichikawa a jucat pe scenele unor companii prestigioase din Londra, Amsterdam şi Paris.

În luna mai, serviciile de salvare i-au descoperit pe tatăl său, în vârstă de 76 de ani, tot un actor de kabuki, şi pe mama lui, în vârstă de 75 de ani, ambii fără semne vitale, în domiciliul său din Tokyo. Decesul celor doi părinţi a fost confirmat ulterior. Ennosuke Ichikawa a fost găsit la rândul său într-o stare de semi-conştienţă în aceeaşi zi. Actorul a fost transferat la un spital, unde a fost audiat de poliţie.

"Este adevărat că i-am ajutat pe părinţii mei să se sinucidă. Intenţionam să mă sinucid şi eu după aceea", a declarat el în faţa anchetatorilor, potrivit postului public de televiziune NHK.

O scrisoare de adio a fost găsită în casa actorului

Pe acelaşi subiect

Un document care pare să fie o scrisoare de adio redactată de Ennosuke Ichikawa a fost de asemenea descoperită în reşedinţa sa.

Potrivit kyodonews.net, poliţia îl acuză că a asistat-o pe mama lui să se sinucidă, oferindu-i somnifere într-un interval cuprins între după-amiaza zilei de 17 mai şi dimineaţa zilei următoare. Două tipuri de somnifere au fost găsite în trupul victimei, potrivit Agerpres. O anchetă investighează implicarea actorului şi în moartea tatălui său, indusă prin ingerarea de medicamente.

Ennosuke Ichikawa, al cărui nume real este Takahiko Kinoshi, şi-a început cariera în kabuki în 1980 şi a devenit unul dintre cei mai renumiţi actori din Japonia.

Artistul nipon a fost nominalizat la prestigiosul premiu britanic Laurence Olivier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un actor celebru din Japonia, arestat după ce părinţii săi s-au sinucis. Ce au descoperit anchetatorii în casa lui