Antena Meniu Search
x

"Mi-a distrus sufletul". A murit la un an după ce a fost înjunghiat de doi foști prieteni. Rănile grave i-au adus sfârșitul bărbatului din UK "cu inima de aur"

A murit la un an după ce s-a luptat să rămână în viață. Un bărbat s-a stins la 12 luni după ce a fost atacat de doi foști prieteni, când era în vizită la ei acasă.

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 10:50

A murit la un an după ce a fost înjunghiat de doi foști prieteni. Rănile grave i-au adus sfârșitul bărbatului din UK "cu inima de aur"
A murit la un an după ce a fost înjunghiat de doi foști prieteni. Rănile grave i-au adus sfârșitul bărbatului din UK "cu inima de aur" - Arhiva familiei / Mirror

Jeremy Fitzsimmons a suferit răni grave după ce a fost înjunghiat, într-un apartament din Blackpool, pe 29 septembrie 2017. Rănile l-au costat viața un an mai târziu. La scurt timp după ce Jeremy Fitzsimmons a ajuns în apartamentul lui Jimmy Walton din Withnell Road, un fost coleg de școală cu care era priten. Potrivit anchetei, Jimmy era dependent de droguri și, la un moment dat, discuția ar fi degenerat, potrivit Mirror.

Jimmy Walton și Tracey Simmonds s-au așezat unul lângă celălalt pe o canapea și când Jeremy a încercat să se ridice și să plece, Jimmy l-a împins înapoi, numindu-l hoț și l-a înjunghiat cu un cuțit.  Tracey a încurajat atacul, apoi a laut o șurubelniță și l-a înjunghiat și ea pe bărbat.

A murit la un an după ce a fost atacat 

Din fericire, Jeremy a reușit să space. În timp ce se întorcea în apartamentul său, a observat că pierdea foarte mult sânge, după ce a fost înjunghiat pe partea laterală a trunchiului său. Jimmy Walton și Tracey Simmonds au trecut pe lângă el, batjocorind, în timp ce Jimmy a strigat: „Data viitoare, o să-ți tai gâtul...”. Când paramedicii au ajuns la fața locului, bărbatul era mai mult mort decât viu. Era palid, și grav rănit. A fost dus la Spitalul Victoria din Blackpool, unde rana i-a fost curățată și suturată, iar a doua zi a fost externat.

Pe acelaşi subiect

Sunt complet șocat de felul în care Jimmy și Tracey m-au atacat. Nu am idee de ce au făcut asta. Nu i-am furat niciodată în trecut și nu le datorez bani. Nimeni nu are dreptul să mă agreseze”, a spus victima. Cu toate acestea, fiica lui, Nicole, a spus că atacul de groază a fost un punct de cotitură pentru tatăl ei, dezvăluind că „nu a mai fost niciodată la fel”. Ea a dezvăluit că era prea speriat să se întoarcă în propria sa casă, până când a aflat că cei doi urmau să fie acuzați de atac.

Era împietrit. Când l-am văzut în spital, i-am văzut o altă latură. Tatăl meu avea întotdeauna o față curajoasă, dar era distrus. Nu mai era același după cele întâmplate. Îi era teamă că ei o să vină după el”, a spus fiica lui.

Fiica bărbatului, devastată

În martie 2018, cei doi au pledat vinovați și fiecare a fost  condamnat la închisoare. Tracey Simmonds a fost  condamnată la 18 luni. Cu toate acestea, a fost eliberată în august același an. Dar la doar un an după incident, Jeremy s-a îmbolnăvit grav și a fost internat la Spitalul Victoria din Blackpool în august 2019, cu simptome gastrice. La început, medicii au crezut că aceste simptome erau de sevraj de alcool. Ei au remarcat ulterior că în urmă cu un an a fost înjunghiat. Pe 8 august, Nicole și soțul ei erau îngrijorați că nu au mai primit niciun semn de la tatăl ei și au contactat poliția pentru a forța intrarea în casa lui. El a fost găsit mort, după ce a cedat din cauza unei peritonite, o infecție severă cauzată de ruptura intestinală.

 „A-mi pierde tatăl într-o astfel de crimă mi-a distrus sufletul. Lucrurile nu au mai fost la fel de atunci. O mare parte din viețile noastre lipsește. Tatăl meu a fost un om bun, cu o inimă de aur”, a spus fiica lui, Nicole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Mapamond » "Mi-a distrus sufletul". A murit la un an după ce a fost înjunghiat de doi foști prieteni. Rănile grave i-au adus sfârșitul bărbatului din UK "cu inima de aur"