Antena Meniu Search
x

„Mi-a fost frică să nu mor” Mărturia emoționantă a Sarei, o adolescentă de 13 ani, bătută de trei colege, în faţa şcolii, în Franţa

La nouă zile după ce a fost bătută crunt de trei fete mai mari, o adolescentă de 13 ani din Franţa povesteşte ororile prin care a trecut. A fost lovită cu bestialitate în faţa şcolii, în plină zi, sub privirile nepăsătoare ale oamenilor.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 15:40

Adolescenta a fost bătută cu bestialitate de alte trei fete
Adolescenta a fost bătută cu bestialitate de alte trei fete - Shutterstock - foto ilustrativ

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totul s-a întâmplat în faţa şcolii Jean Moulin din Albertville, o localitate franceză unde adolescenta învaţă. La un momentdat, brusc, în miezul zilei, doi colegi s-au năpustit cu brutalitate asupra fetei şi au început să o lovească

Întreaga scenă a fost filmată, iar videoclipul care conţine imagini cu un puternic impact emoţional a devenit viral pe reţelele de socializare, scrie Midi Libre. "Un băiat a filmat întreaga scenă, ceea ce le-a făcut să mă lovească şi mai tare, pentru că au vrut să îşi impresioneze prietenele", a povestit victima.

Martorii nu au intervenit

Pe acelaşi subiect

Tânăra a povestit, de asemenea, că mai mulţi adulţi care treceau în momentul respectiv prin zonă au asistat la întreaga scenă, dar fără a interveni pentru a o salva.

"M-au luat de păr și m-au aruncat la pământ . M-au lovit în picioare, în spate, în stomac... Încercam să-mi protejez capul. M-au lovit. M-au lovit peste tot. Fără milă”, continuă victima, precizând că atacatoarele erau „mulțumiți de ceea ce făceau”

Adolescenta a povestit că atacatoarele erau mai înalte decât ea. Aveau 15 sau 16 ani şi spune că la un moment dat, a auzit-o pe una dintre fete spnând că, are de gând "să o termine”.

Victima a spus că-și cunoaște atacatorii. „Cunoscând aceste fete, știam că pot merge foarte departe. Așa că da, îmi era foarte frică să nu mă omoare . Așteptam să înceteze. Un prieten a ajuns la timp şifetele au plecat, lăsându-mă la pământ”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Mi-a fost frică să nu mor” Mărturia emoționantă a Sarei, o adolescentă de 13 ani, bătută de trei colege, în faţa şcolii, în Franţa