Antena Meniu Search
x

Mister şi paranormal în jurul morţii unei tinere de 22 de ani din Franţa, găsită moartă într-o biserică abandonată din Italia. Fata plecase la vânătoare de fantome

Şi-a anunţat familia că pleacă la vântoare de fantome, dar nimeni nu se aştepta la sfârşitul tragic de care a avut parte. O tânără de 22 de ani din Franţa a fost găsită moartă într-o biserică abandonată din Italia. Cadavrul fetei era scurs de sânge.

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 22:31

Mister şi paranormal în jurul morţii unei tinere de 22 de ani din Franţa, găsită moartă într-o biserică abandonată din Italia. Fata plecase la vânătoare de fantome - Profimedia

Poliţiştii cred că moartea femeii ar putea avea legătură cu o vânătoare de fantome, o competiţie care se desfășoară în Franța pe platforma de socializare TikTok. Potrivit oamenilor legii, franţuzoaica căuta o casă bântuită, când trupul său a fost găsit în biserica din Valea Aosta din nordul Italiei. Fata le spusese celor dragi despre planurile ei, înainte de a părăsi orăşelul de lângă Lyon unde locuia, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al poliției din La Salle.

Mister şi paranormal în jurul morţii unei tinere

Poliția crede că victima ar fi putut încerca să efectueze un număr senzaţional pentru TikTok, adăugând că moartea ei ar putea fi legată de competiţia care se desfășoară în Franța pe platforma de socializare. Celelalte teorii de lucru sunt că a fost o „crimă consimțită”, un sacrificiu sau o încercare de a face o farsă pe rețelele sociale. Oamenii legii caută şi un tânăr care a fost văzut cu ea. În zonă există alte două cazuri de persoane dispărute despre care poliția spune că ar putea avea legătură.

Potrivit purtătorului de cuvânt, victima și un prieten de sex masculin au fost văzuți în zonă îmbrăcați „ca niște vampiri”. Un martor audiat de poliție spune că tânăra era palidă și „slăbită”, iar bărbatul avea părul închis la culoare și pielea măslinie. Martorul le-a spus anchetatorilor că arăta ca un „cadavru care umblă”.

Pe acelaşi subiect

Femeia decedată, al cărei nume nu a fost dat publicității, fusese înjunghiată cu ceea ce anchetatorii spun că era un cuțit de camping și a sângerat până la moarte, potrivit medicului legist Roberto Testi. Ea a avut, de asemenea, două împușcături în gât și una în abdomen, despre care poliția spune că ar fi fost provocată după ce a murit. O parte din sânge a fost răzuit de pe podea și îndepărtat de la locul crimei. Nu au existat semne de luptă, mai spun oamenii legii.

Imagini-cheie pe camerele de supraveghere

Poliția spune că a găsit un pachet de bezea roz și niște produse alimentare cumpărate de la un magazin local lângă corpul ei. Fata purta jambiere bej și un hanorac sub o haină lungă și închisă. Tânăra nu avea documente sau telefon mobil asupra ei când un localnic i-a descoperit cadavrul în descompunere.

Procurorul de caz Manlio D'Ambrosi a declarat presei locale că investighează și prezența unei dube de culoare vişinie care a fost văzută în imaginile de pe camerele de supraveghere din apropierea bisericii abandonate. Un purtător de cuvânt al parchetului a refuzat să adauge detalii suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Mister şi paranormal în jurul morţii unei tinere de 22 de ani din Franţa, găsită moartă într-o biserică abandonată din Italia. Fata plecase la vânătoare de fantome