Antena Meniu Search
x

Crima din Dâmboviţa. Ucigaşul Mirelei, femeia tranşată şi aruncată pe câmp, este încă liber. Poliţiştii au în vizor mai mulţi suspecţi

Criminalul care a ucis o femeie de 38 de ani apoi a aruncat trupul pe un câmp de pe marginea Autostrăzii Bucureşti-Piteşti este în continuare liber. Marţi, testele ADN au confirmat că victima al cărei trup era măcelărit, fusese dată dispărută de familie încă de luna trecută. Se mai ştie despre ea că lucra ca escortă şi înainte să i se piardă urma povestise că merge la o întâlnire.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 10.04.2024, 13:41

Vezi și

Există un cerc mai mare de suspecţi, nu se ştie până în acest moment cine a comis această crimă. Poliţiştii au în vizor mai multe persoane, având în vedere că femeia practica prostituţia şi că era pasionată de jocurile de noroc. 

Pe lista suspecţilor s-a aflat iniţial şi fostul iubit al victimei, cu care aceasta a avut o relaţie de opt ani. Însă, în urma investigaţiilor, se pare că acesta nu ar avea legătură cu crima. 

Victima se numeşte Mirela B., avea 38 de ani, locuia în Bucureşti împreună cu sora sa, iar pe data de 6 martie a plecat de acasă. I-a spus surorii sale că merge să se întâlnească cu un individ şi nu a mai revenit la domiciliu. Trupul Mirelei a fost găsit în urmă cu cinci zile pe marginea autostrăzii Bucureşti - Piteşti. De atunci se fac cercetări, sora femeii şi mai mulţi suspecţi au fost chemaţi la auderi. 

Momentul în care a fost descoperit cadavrul femeii

Camerele de supraveghere au filmat momentul în care muncitorii în constucţii au găsit cadavrul. Oamenii opresc pe breteaua de ieşire a autostrăzii A1, în zona comunei Ulieşti din Dâmboviţa. Unul dintre bărbaţi mută o butelie cu gaz din portbagaj şi în maşină. Colegii lui încearcă să-i facă o farsă şi să-l lase în câmp. Opresc câteva sute de metri mai în faţă şi-l aşteaptă. Este momentul în care fac descoperirea şocantă

Bărbatul îşi dă seama că e locul unei crime, aşa că aleargă la colegii lui. Demarează în trombă şi fug toţi la poliţie să anunţe ororile. Locul este împânzit imediat de poliţişti, criminalişti şi câini de urmă. Alte bucăţi din cadavru sunt găsite împrăştiate pe câmp. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Crima din Dâmboviţa. Ucigaşul Mirelei, femeia tranşată şi aruncată pe câmp, este încă liber. Poliţiştii au în vizor mai mulţi suspecţi