Antena Meniu Search
x

Bărbat din Alba, ucis de iubitul nepoatei sale. Criminalul a ieşit pe geam din casă imediat după faptă şi a fost prins la câţiva kilometri distanţă

Au băut împreună, fără să bănuiască nicio clipă că asta îi va aduce sfârşitul. Un bărbat de 53 de ani din Sâncel, judeţul Alba, a fost ucis de iubitul nepoatei sale de frate, cu care locuia în aceeaşi casă.

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 16:46

Se pare că femeia a încercat la rândul său să intervină, însă a fost ameninţată la rândul său şi chiar tăiată la mână.

Imediat după faptă, criminalul, un tânăr de 29 de ani condamnat pentru ultraj în trecut, a ieşit pe geam din casă şi a fugit într-un sat vecin la câţiva kilometri de locul crimei. Alerta a fost dată a doua zi, când victima a fost descoperită de o o cumnată. Aceasta l-a strigat la geam şi cum bărbatul nu răspundea, a intrat pe fereastră. Omul stătea cu capul pe masă, cu gâtul tăiat.

Ce spun poliţiştii

Polițiștii din Blaj au fost sesizați, printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani, din localitatea Sâncel, județul Alba ar fi fost victima unei infracțiuni săvârșite cu violență. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că bărbatul era decedat în locuința sa, pe cadavru fiind identificate urme de violență.

Pe acelaşi subiect

Din primele cercetări, a rezultat că, în seara zilei de 9 aprilie 2024, în jurul orei 23.00, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul ar fi fost agresat de un tânăr de 29 de ani, din localitatea Fărău, județul Alba.

În urma activităților desfășurate, cu operativitate, de către polițiști, persoana bănuită de săvârșirea faptelor cu violență a fost identificată pe raza localității Iclod, județul Alba, fiind condus la sediul poliției.

Bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare pereventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bărbat din Alba, ucis de iubitul nepoatei sale. Criminalul a ieşit pe geam din casă imediat după faptă şi a fost prins la câţiva kilometri distanţă