Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o tânără este spulberată de un șofer vitezoman, pe o trecere de pietoni din Chișinău. A fost aruncată zeci de metri după impact

Accident violent filmat de o cameră de supraveghere, pe o trecere de pietoni din Chișinău. O tânără de 24 de ani a fost lovită în plin de o mașină, în timp ce traversa pe culoarea roșie a semaforului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2021, 11:59

Vezi și

Accidentul a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare, intersecție cu strada Vasile Alecsandri din Chișinău. În înregistrare se vede cum tânăra și alte câteva persoane așteaptă pe trotuar, în dreptul trecerii de pietoni, să se facă verde la semafor, pentru a putea traversa. Deși culoarea era încă roșie, două persoane din grup încep să traverseze. La fel și tânăra de 24 de ani.

După ce face câțiva pași, fata este spulberată de o mașină care circula cu viteză excesivă. Impactul a fost extrem de puternic, tânăra fiind aruncată zeci de metri pe caldarâm.

Fata spulebrată pe trecere a supraviețuit

Ca prin minune, fata a supraviețuit, fiind transportată cu diverse traumatisme la spital.

Pe acelaşi subiect

În schimb, șoferul care a accidentat-o a fugit de la locul accidentului. Potrivit UNIMEDIA, tânărul de 29 de ani a fost prins de polițiști abia după trei zile, fiind plasat în arest pentru 30 de zile. 

Potrivit legislației în vigoare din Republica Moldova, el riscă închisoare de la 3 la 7 ani, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Accidentul s-a produs în seara de 31 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul în care o tânără este spulberată de un șofer vitezoman, pe o trecere de pietoni din Chișinău. A fost aruncată zeci de metri după impact