Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bărbat din India este muşcat de o cobra regală. Martorii au filmat scenele, iar victima e în stare critică

Un celebru îmblânzitor de şerpi din India se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost muşcat de către o cobră chiar în timp ce încerca să o salveze. Întreaga scenă a fost filmată de către un om care se află în acel moment alături de bărbat. 

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 15:20

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bărbatul se luptă acum pentru viaţa sa, după ce a fost mușcat de coapsă de o cobra regală de 10 metri în timp ce încerca să o salveze. Vava Suresh, în vârstă de 48 de ani, efectua luni o salvare în Tamil Nadu, în momentul în care a fost mușcat. Un videoclip șocant, filmat de un localnic, arată momentul în care cobra s-a ridicat și l-a mușcat pe Suresh de coapsa dreaptă în timp ce încerca să o bage într-un sac. În filmare, sătenii pot fi auziți țipând în timp ce cobra se aruncă spre îmblânzitorul de șerpi.

În ciuda faptului că a fost mușcat, acesta a prins din nou șarpele, l-a împachetat și a cerut oamenilor să-l ducă de urgență la cel mai apropiat spital. A suferit un stop cardiac în timp ce se afla pe drum. După ce i s-a administrat anti-venin, a fost mutat la spitalul de stat Kottayam Medical College și pus ventilator.

Potrivit reprezentanţilor spitalului, faimosul expert în șerpi și conservator al vieții sălbatice a deschis ochii și a răspuns la întrebările adresate de către medici. Chiar dacă respiră singur, Suresh se află în continuare la secția de terapie intensivă.

Vava Suresh a salvat peste 190 de cobre regale

Pe acelaşi subiect

„Omul șarpe din Kerala”, așa cum mai este numit Suresh, a salvat peste 190 de cobra regale și a suferit peste 250 de mușcături de șarpe. Și-a pierdut, de asemenea, degetul arătător și mișcarea la încheietura mâinii drepte din cauza mușcăturilor de șarpe. Bărbatul a mai fost mușcat de o cobră pe 31 ianuarie, când încerca să salveze șarpele dintr-un sat din Kottayam, iar în 2020 a fost conectat la un ventilator zile întregi după ce l-a mușcat o viperă.

Îmblănzitorul de şerpi este vedetă în India

Vava Suresh este un specialist în conservarea vieții sălbatice din India și un expert în șerpi. El este cunoscut pentru misiunea sa de a salva șerpii care s-au rătăcit în zonele populate de oameni din Kerala, India. El a capturat 200 de cobra rege și se crede că a capturat și salvat peste 38.000 de șerpi rătăciți. Bărbatul ese o adevărată vedetă în ţara natală,India. Numai pe contul de Facebook acesta are peste două milioane de urmăritori. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Momentul în care un bărbat din India este muşcat de o cobra regală. Martorii au filmat scenele, iar victima e în stare critică