Antena Meniu Search
x

Momentul în care un soldat din Garda Regală țipă la o femeie, după ce i-a lovit calul de trei ori

Un soldat din garda Regelui Charles al III-lea a țipat la o turistă după ce aceasta i-a plesnit calul de trei ori. Femeia se fotografia, când animalul s-a apropiat mai mult de ea și a fost plesnit în repetate rânduri.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 19:36

Momentul în care un soldat din Garda Regală țipă la o femeie, după ce i-a plesnit calul de trei ori
Momentul în care un soldat din Garda Regală țipă la o femeie, după ce i-a plesnit calul de trei ori - Capturi TikTok / bazzzyx2

Soldatul, care era la Horse Guards Parade din Whitehall din Londra, a izbucnit în fața mulțimii. Imaginile distribuite pe rețelele de socializare surprind mai multe persoane în timp ce-și fac poze cu soldatul. O femeie este văzută la un moment dat cu își face o poză, iar calul soldatului s-a apropiat de ea, fapt care a determinat-o pe femeie să-l lovească peste nas de trei ori, relatează TheSun.

Cei din mediul online au fost împărțiți în privința celui care a greșit

Apoi, soldatul începe să strige la femeie, înainte ca altul să apară și țipă și mai tare, făcându-i pe turiști să se dea la o parte pentru a-I permite acestuia să treacă. Cei din mediul online au fost împărțiți în privința celui care a greșit, deși cei mai mulți au fost de acord că femeia merita să fie mustrată în public pentru că a lovit animalul și a ignorat semnele care spun să păstreze distanța.

Oamenii trebuie să-și amintească că ei nu sunt o adevărată atracție turistică. Au o slujbă și este reală”, a comentat Jordan Kay.  

Pe acelaşi subiect

„Mă îngrijorează că oamenii au uitat ce este un soldat al gărzii regale”, scris o altă persoană.

„Acești oameni sunt atât de lipsiți de respect”, a spus o a treia persoană.

Dar un utlizator a fost de acord cu reacția femeii. "Calul încerca să o muște. Este o reacție normală", a scris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul în care un soldat din Garda Regală țipă la o femeie, după ce i-a lovit calul de trei ori