Antena Meniu Search
x

Galerie foto Momentul șocant în care un adolescent de 17 ani este înjunghiat mortal într-un magazin din UK. Ucigașul își aranjează părul și pleacă

Un ucigaș de doar 19 ani care mânuia o macetă, surprins de camere când îşi aranjează părul și pleacă cu o bicicletă, la doar câteva momente după ce și-a lăsat victima, un adolescent de 17 ani, să moară.

de Redactia Observator

la 12.07.2022, 16:37

Cam’ro Dunn l-a înjunghiat de două ori pe Derlano Samuel, în vârstă de 17 ani, apoi l-a urmărit pe acesta într-o cameră din spatele unui magazin, unde l-a înjunghiat încă de 5 ori, înainte de a-l lăsa pe să moară. Incidentul a avut loc în Smethwick, West Midlands, iar acele momente tulburătoare au fost surprinse de camerele de filmat, redactează Mirror.

Inspectorul detectiv, Hannah Whitehouse, de la echipa de omucideri a poliției din West Midlands, a clasificat momentele ca fiind brutale. Ea a ajutat ca ucigașul să fie adus în instanță și a declarat că momentul în care Dunn părăsește magazinul calm, fără niciun fel de remușcare pentru fapta pe care a comis-o “i-a rămas întipărit în minte”.

“Ceea ce îmi rămâne în minte, precum și brutalitatea faptei reale, este faptul că Dunn întră într-un magazin, fie pentru a se aduna, fie pentru a-și putea ascunde maceta. Îi ia doar o secundă, își verifică părul, se uită prin magazin pentru a verifica dacă poate să iasă în siguranță, apoi se urcă pe bicicletă și pleacă, a declarat aceasta.

Criminalul neagă toate acuzațiile și spune că ceea ce a făcut a fost legitimă apărare

Pe acelaşi subiect

Astăzi, Dunn și-a primit sentința cu închisoare pe viață, pentru că l-a ucis pe Derlano Samuel cu o macetă pe care a ascuns-o după sub haine. Acesta trebuie să ispășească minim 20 de ani din pedeapsă, înainte să poată contesta decizia juraților. Cu toate acestea, el a negat crima și a susținut că a acționat în legitimă apărare, dar a fost condamnat de jurați în doar o oră și 35 de minute, în luna martie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adolescentul de 17 ani, care nu era înarmat, a fugit pentru a se salva și a ajuns în magazia unui supermarket, unde atacul vicios a continuat. A fost înjunghiat de 7 ori în 5 secunde, înainte ca Dunn să fugă de la fața locului. Acesta a fost arestat ulterior a doua zi de dimineață, după ce a fost recunoscut de un ofițer.

Derlano Samuel a părăsit magazinul sângerând puternic și a fost găsit mort într-un Ford Focus alb, în jurul orei 17:25.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Momentul șocant în care un adolescent de 17 ani este înjunghiat mortal într-un magazin din UK. Ucigașul își aranjează părul și pleacă