Antena Meniu Search
x

Foto Motivul care l-a făcut pe un criminal să meargă singur să se predea, după 10 ani de la uciderea unei femei, în SUA

Un criminal din Florida i-a surprins pe anchetatori în momentul în care a pășit în secția de poliție și a mărturisit că, în 2011, a strangulat și a ucis o tânără de 29 de ani și nimeni nu știe acest lucru.

De Ana Maria Ghiarasim la 01.10.2021, 11:37

Benjamin Moulton, în vârstă de 43 de ani, le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Nicole Scott în 2011, în timpul unei crize de furie, se arată într-un comunicat de presă. „El le-a spus detectivilor că de atunci l-a găsit pe Iehova și nu a mai putut trăi cu vinovăția”, se menționează în comunicat, potrivit nypost.com.

Criminalul le-a spus polițiștilor că nu mai putea trăi cu vinovăția 

Moulton a fost luat în serios de polițiști abia în momentul în care le-a dat detalii care nu au fost niciodată făcute publice, despre moartea tinerei. 

Imagini de supraveghere obținute de Herald-Tribune arată că Moulton este lăsat în fața biroului șerifului, coborând de pe bancheta din spate a unei mașini și plimbându-se în birou cu o băutură în mână.

Pe acelaşi subiect

Se întoarce afară, însoțit de un ofițer, în timp ce vorbește cu masca pe față iar umerii îi sunt căzuți. 

„Aproape niciodată nu se întâmplă așa”, a declarat purtătorul de cuvânt al șerifului Randy Warren, pentru Fox 13.

Nicole Scott a fost ucisă și aruncată într-o zonă împădurită

Un bărbat a găsit-o pe tânăra Nicole Scott, în vârstă de 29 de ani, decedată într-o zonă împădurită de lângă University Boulevard din Manatee, se arată în comunicat. Era parțial îmbrăcată și avea semne de traume pe față. Ulterior anchetatorii au stabilit că a murit sugrumată.

Trupul tinerei fusese aruncat acolo cu câteva zile înainte de a fi găsit, au vorbit cu Moulton la momentul respectiv cu privire la crimă, dar nu l-au arestat niciodată și nici nu l-au legat direct de crimă.

Crima rămăsese fără rezolvare până în prezent. După ce și-a mărturisit fapta, bărbatul se confruntă cu acuzația de crimă de gradul I.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Motivul care l-a făcut pe un criminal să meargă singur să se predea, după 10 ani de la uciderea unei femei, în SUA