Antena Meniu Search
x

"Ne vei lipsi în fiecare zi". Lacrimi pentru Maia, fetiţa unor români stabiliţi în Anglia, care a murit la trei ani după ce a luat o bacterie în România

Maia, fetiţa unor români stabiliţi în Anglia, a murit după ce a contractat o bacterie în vacanţa de Crăciun pe care a petrecut-o alături de părinţii săi în România.

de Monica Palade

la 23.01.2022, 16:40

Acum, bonele sale încearcă să strângă fonduri pentru a-i oferi copilei o înmormântare unică, demnă de o mică prinţesă.

Maia Baboc din Strood a călătorit cu părinţii săi, Mihaela şi Adrian, şi sora sa de cinci ani şi jumătate, Jessica, în România de Crăciun, ca să-şi viziteze familia. Dar copila s-a simţit rău şi a fost dusă la spital, unde a fost pusă pe ventilator.

Bonele sale, Shannon Cox, Toni Marston şi Alicia Bonner, au lansat iniţial o strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe părinții micuței la cheltuielile pentru spitalizare. Însă după şase zile, s-a aflat că micuţa Maia a pierdut lupta. Echipa a continuat să strângă bani, dar de data aceasta pentru a ajuta la înmormântarea fetiţei.

S-a îmbolnăvit în vacanţa de Crăciun

Pe acelaşi subiect

„Maia s-a simțit foarte rău în timp ce era plecată de Crăciun în România, a necesitat o intervenție chirurgicală și a trebuit să fie conectată la un ventilator despre care s-a constatat mai târziu că era infectat cu E.coli. Rinichii Maiei au început apoi să cedeze și medicii au început dializa, dar starea ei a continuat să se degradeze și apoi inima a început să cedeze. Maia suferise o hemoragie cerebrală care i-a afectat creierul. Nici o familie nu ar trebui să treacă prin durerea de a-și pierde frumoasa prințesă. Maia avea 43 de luni și în scurta ei viață a fost o fetiță atât de uimitoare, jucăușă, pe care toată lumea a adorat-o și ne va fi cu adevărat dor de ea și niciodată nu o vom uita! Vă rog pe toți să ne ajutați să strângem bani pentru a-i oferi Maiei o înmormântare memorabilă, ce va avea loc în România.

Devreme în această dimineață, frumoasa Maia și-a deschis aripile. Vă rog, oferiți-i acestei frumoase prințese cea mai frumoasă ceremonie de rămas bun. Vă rugăm să acordați o clipă din timpul vostru liber pentru a împărtăși povestea Maiei și pentru a strânge fonduri necesare familiei să o conducă pe ultimul drum pe Maia și pentru a limita stresul asupra familiei în această perioadă dificilă. Vă mulțumim tuturor din suflet și din partea familiei Maiei pentru donațiile făcute!”, au scris bonele.

„Ne vei lipsi, Maia, în fiecare zi. Era ca şi cum ai fi fost a noastrp. Să pleci în vacanţă şi să nu te mai întorci este oribil”, a declarat Toni.

Până acum s-au strâns 1.600 de lire din targetul de 7.000.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » "Ne vei lipsi în fiecare zi". Lacrimi pentru Maia, fetiţa unor români stabiliţi în Anglia, care a murit la trei ani după ce a luat o bacterie în România