Antena Meniu Search
x

Video "Ne-am trezit cu mașina lângă pat!" Un tânăr a zburat cu Audi de pe șosea și s-a înfipt în casa unor pensionari. Accident incredibil în Germania

Grav accident de circulație, sâmbătă noapte, în Dollrottfeld, un orășel cu doar 300 de locuitori din nordul Germaniei. În jurul orei 22.00, un Audi A4 scăpat de sub control a părăsit șoseaua, a pătruns pe trotuar, iar în momentul în care s-a izbit de o bordură, a "zburat" și s-a înfipt în peretele unei case, direct în dormitorul unui cuplu de pensionari.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.10.2023, 11:53

"Ne-am trezit cu mașina lângă pat!" Un tânăr a zburat cu Audi de pe șosea și s-a înfipt în casa unor pensionari. Accident incredibil în Germania - capturi video shz.de / NDR.de

Bunica Renate și soțul ei dormeau liniștiți în patul lor când s-au trezit cu un Audi în dormitor. Imediat, trei tineri au ieșit pe geamurile mașinii, în timp ce bucăți zidărie se prăbușeau la pământ.  

Mașina s-a oprit în dormitor

Accidentul teribil a avut loc sâmbătă seară, pe autostrada federală 201, între Süderbrarup și Kappeln. Un Audi scăpat de sub control a ieșit de pe drum, a ajuns pe trotuar și nu s-a oprit decât în casa unui cuplu de pensionari. Din cauza forței impactului, mașina a spart zidul, ajungând în dormitorul oamenilor. Martorii au alertat imediat serviciile de urgență, iar la fața locului au ajuns în scurt timp echipajele de prim-ajutor.

În mașină se aflau trei tineri - șoferul de 22 de ani și doi pasageri de 19 și 20 de ani. Toți trei au reușit să se elibereze singuri dintre fiare și au scăpat cu răni minore, iar dintre cei doi pensionari care se aflau în casă, doar bărbatul 85 de ani a fost rănit, de obiecte care au zburat după impact, scrie NDR.de. Toți patru au fost preluați cu o ambulanță și transportați la diferite spitale.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tehnicienii de la Agenția de Asistență Tehnică din Rendsburg au evaluat deteriorarea clădirii în acea seară, părți din imobil având nevoie de susținere, pentru a preveni prăbușirea. Inițial, poliția nu a putut furniza nicio informație cu privire la amploarea pagubelor.

Potrivit jurnaliștilor Bild, în aceeași casă a mai avut loc un accident grav, în urmă cu aproape doi ani și jumătate. Atunci, doi tineri au ieșit cu scuterul de pe carosabil și s-au izbit de același perete pe care l-a spart Audi sâmbătă seara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Ne-am trezit cu mașina lângă pat!" Un tânăr a zburat cu Audi de pe șosea și s-a înfipt în casa unor pensionari. Accident incredibil în Germania