Antena Meniu Search
x

Foto "Nu îl voi uita niciodată". Un tată şi-a ucis propriul copil apoi şi-a luat viaţa, după ce a pierdut custodia. Mama băieţului, prăbuşită pe jos de durere

Un bărbat și un copil au fost găsiți morți într-o casă din Leicester, UK. Erau un tată și fiul său de 5 ani, asupra căruia recent își pierduse custodia. Se crede că din gelozie, bărbatul a omorât copilul după care şi-a luat viaţa. Mama băieţelul s-a prăbuşit pe jos când a reuşit să intre în casă.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 16:17

Cadavrul lui Lee Borrett, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit alături de cel al fiului său, Timmy, luni seară. Cauza morții lor este încă neclară. Mama lui Timmy, Veronica, s-a prăbușit în stradă după ce a auzit vestea tragică, relatează Daily Mail.

Ea a alergat la fosta ei locuinţă din Leicester la ora 20:30 după ce fostul ei partener, nu a reușit să-l aducă înapoi pe Timmy înapoi la ea așa cum a fost plănuit. Cele două cadavre au fost descoperite când colegul bărbatului s-a întors de la muncă.

Bărbatul l-ar fi ţinut permanent pe copil în casă

Se înțelege că mama lui Timmy câștigase custodia completă săptămâna trecută. Copilul a locuit anterior în principal tatăl său. Vecina lui, Carole Potter, în vârstă de 70 de ani, care a urmărit incidentul, a spus: „Veronica a intrat și am auzit un țipăt, apoi a ieșit și s-a prăbușit pe podea. Iubitul ei încerca să o consoleze. Nu știam ce s-a întâmplat. Am sperat, împotriva speranței, că băiețelul este în siguranță.”

Pe acelaşi subiect

Cu câteva minute mai devreme, Carole o lăsase pe Veronica să intre în curtea ei pentru a se uita peste gardul grădinii pentru indicii despre ceea ce se întâmplase. Carole a spus: „Știam că Timmy a fost cu Lee în acea zi. Pe la ora 17:30 l-am auzit pe băiețel țipând, dar a fost ca un râs isteric, mai degrabă decât ceva de care să-ți faci griji. Următorul lucru pe care l-am auzit a fost pe Veronica lovindu-se de uşă şi strigând pe la 20.30”

Vecina lui Lee a spus că cuplul s-a despărțit în urmă cu doi ani. Timmy a rămas cu tatăl său, în timp ce mama lui, a cărei familie provine din Slovacia, a plecat să locuiască cu un nou iubit în alt sat.

„Băiețelul era drăguț. Îl vedeam venind acasă de la școală și voind să vorbească despre ziua lui, dar tatăl îl împingea mereu înăuntru. Nu pot să cred ce s-a întâmplat. Nu te aștepți niciodată la așa ceva la ușa ta. Sinceră să fiu, mi-a frânt inima. Nu îl voi uita niciodată pentru tot restul vieții mele.”

Poliția din Leicestershire efectuează o anchetă cu privire la decese, dar ofițerii nu caută pe nimeni altcineva în acest stadiu. Inspectorul șef detectiv Mark Sinski, de la echipa de crimă major a declarat ieri: „În urma veștii tragice că un copil și un bărbat au murit, detectivii lucrează pentru a înțelege ce s-a întâmplat în interiorul adresei aseară. Înțeleg că acest incident va ridica multe întrebări, dar investigația noastră este în prezent în stadii foarte incipiente. Pot să-i asigur pe oameni că nu există niciun risc pentru public și în acest moment nu credem că altcineva a fost implicat în incident. Familiile celor doi decedați sunt sprijinite de ofițeri în acest moment foarte dificil”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu îl voi uita niciodată". Un tată şi-a ucis propriul copil apoi şi-a luat viaţa, după ce a pierdut custodia. Mama băieţului, prăbuşită pe jos de durere