Antena Meniu Search
x

Galerie foto O actriţă de 29 de ani, cunoscută pentru serialul Snowdrop, a murit după ce a căzut pe scări. Medicii s-au chinuit ore bune să o resusciteze

Actrița sud-coreeană Park Soo Ryun, cunoscută pentru rolurile sale în producţiile K-drama a murit la doar 29 de ani, în timpul unei vizite pe insula Jeju, unde urma să susţină un recital.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.06.2023, 12:56

Actrița sud-coreeană Park Soo Ryun, care a jucat într-o serie de drame coreene, inclusiv Snowdrop, a murit în weekend după ce a căzut pe scări. Venise pentru scurt timp pe insula Jeju, unde urma să cânte, câteva ore mai târziu.

Potrivit detaliilor din anchetă, tânăra a căzut pe scări într-un moment de neatenţie, dar rănile au fost extrem de grave. A fost transportată de urgenţă la spital, dar a fost declarată în moarte cerebrală de către medici după câteva ore de încercări de a o resuscita. În memoria ei, familia a decis să-i doneze organele, potrivit Mirror

"Trebuie să existe cineva care are nevoie disperată de organe. În calitate de mamă și tată, vom putea trăi mângâiați de gândul că inima ei s-a dus la cineva și că bate în continuare", a spus mama ei.

Actriţa Park Soo Ryun după ce și-a făcut debutul în 2018 cu musicalul Il Tenore. Talentata vedetă a făcut trecerea la televiziune în 2021, apărând în serialul Snowdrop alături de cântărețul Blackpink Jisoo.

Park este a doua vedetă din producţia Snowdrop care și-a pierdut viața în ultimii ani. În ianuarie 2022, Kim Mi-soo - care a apărut și în Hellbound - a murit.

„Trebuie să împărtășim o veste extrem de sfâșietoare și tristă. Actriţa Kim Mi-soo ne-a părăsit brusc pe 5 ianuarie”, se arată într-un comunicat. „Cei îndoliați sunt în prezent extrem de zdrobiți de această veste neplăcută bruscă. Vă cerem sincer să abțineţi de la a împărtăși zvonuri sau rapoarte speculative, astfel încât familia să o poată comemora în linişte pe Kim. Înmormântarea va avea loc în mod privat, în conformitate cu voința familiei. Sperăm că vă veți ruga pentru ca regretata actriţă să se odihnească în pace și, încă o dată, vă transmitem cele mai profunde condoleanțe pentru ultima călătorie a regretatei Kim.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » O actriţă de 29 de ani, cunoscută pentru serialul Snowdrop, a murit după ce a căzut pe scări. Medicii s-au chinuit ore bune să o resusciteze