Antena Meniu Search
x

Shannen Doherty trece prin clipe grele. Boala cruntă de care suferă actriţa, cancer la sân în fază terminală, s-a răspândit la creier

Shannen Doherty a dezvăluit că boala de care suferă, cancer la sân în fază terminală, pe care îl tratează de mai mulţi ani, s-a răspândit acum la creier, potrivit The Guardian. Într-o postare emoţionantă pe Instagram, actriţa a împărtăşit un videoclip cu ea primind tratament cu radiaţii şi a scris că o scanare la începutul lunii ianuarie a arătat metastaze în creierul ei.

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 10:44

Shannen Doherty trece prin clipe grele
Shannen Doherty trece prin clipe grele - Getty Images

Actriţa în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile din seriale de televiziune precum "Charmed" şi "Beverly Hills, 90210", a scris: ''Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Dar acea frică... Tulburările… Aşa poate arăta cancerul"

Shannen Doherty a primit numeroase mesaje de încurajare, după anunţul devastator

Anunţul lui Shannen Doherty a dus la o mulţime de mesaje de sprijin din partea celebrităţilor şi a fanilor. ''Este mult de îndurat, din nou'', a scris actriţa şi prietena ei Selma Blair. ''Şi îmi doresc să îţi găseşti toată pacea în momentele de teroare. Să ştii că te sprijinim. Toată dragostea mea!"

''Mi-e dor de tine, prietena mea de neînlocuit'', a spus regizorul Kevin Smith, cu care a lucrat la filmul din 1995, "Mallrats". ''Ai fost o luptătoare atât de neînfricată toată viaţa ta, aşa că este de neînţeles să fii speriată din când în când. Dar când aceste momente vor trece, acel spirit nestăpânit va prelua controlul din nou. Te iubesc atât de mult!"

"Eşti o luptătoare'', a scris şi actriţa Sarah Michelle Gellar.

Actriţa a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, a suferit o mastectomie şi a făcut chimioterapie şi radioterapie. Ea a anunţat că boala este în remisie în 2017, apoi a dezvăluit trei ani mai târziu că a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiu terminal.

Shannen Doherty şi-a expus diversele diagnostice şi tratamente pe reţelele de socializare pentru a creşte gradul de conştientizare, inclusiv o fotografie cu ea însăşi fără păr şi cu sângerare nazală. ''Sper să încurajez oamenii să facă mamografii, să facă controale regulate, să treacă de frică şi să înfrunte orice'', a scris ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Shannen Doherty trece prin clipe grele. Boala cruntă de care suferă actriţa, cancer la sân în fază terminală, s-a răspândit la creier