Antena Meniu Search
x

O brutărie din Belgia va ascunde trei bijuterii de aur, de 2.500 € fiecare, în prăjiturile de Bobotează: "O modalitate de a le mulțumi clienților"

O tradiție inedită din Belgia le poate aduce oamenilor un câștig generos. O brutărie a decis să ascundă trei bijuterii de aur, fiecare în valoare de 2.500 de euro, în prăjiturile pe cale le va vinde de Bobotează.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 10:53

O brutărie din Belgia va ascunde trei bijuterii de aur, de 2.500 € fiecare, în prăjiturile de Bobotează
O brutărie din Belgia va ascunde trei bijuterii de aur, de 2.500 € fiecare, în prăjiturile de Bobotează - ktb / nieuwsblad.be

Patiseria Van Mullem și bijutierul Quijo au decis să lanseze o promoție cu totul specială cu ocazia Bobotezei. Aceștia vor ascunde trei bijuterii, în valoare de 2.500 de euro fiecare, în trei prăjituri care vor fi vândute de Bobotează, potrivit nieuwsblad.be.

„O modalitate de a le mulțumi clienților și de a ne pune munca în centrul atenției”, spun cei doi antreprenori.

Puteți paria că multe prăjituri din Bruges și din împrejurimi vor fi tăiate cu mare grijă în zilele următoare. Pentru că unele dintre prăjiturile de Bobotează ale lui Van Mullem nu vor conține obișnuitul bob de fasole, ci o bijuterie de aur.

„Din prăjitura noastră clasică de Bobotează, care în mod normal conține o statuie mică de porțelan, avem trei speciale realizate cu o bijuterie unică, proiectată de bijutierul Peter Quijo”, spune Servaas Van Mullem de la patiseria cu același nume. 

Pe acelaşi subiect

Bijuterii de 2.500 de euro, ascunse în prăjituri

Prăjiturile care conțin bijuteriile sunt de vânzare pe 5, 6 și 7 ianuarie. „Și în fiecare zi, una dintre prăjituri va conține o bijuterie.” Prin această campanie, Van Mullem vrea să reînvie tradiția prăjiturii de Bobotează. În mod clasic, într-o prăjitură sunt ascunse fie un bob de fasole, fie o statuie de porțelan. 

„Este o tradiție care vine din Franța, dar este și foarte vie aici. Acesta este, de asemenea, un clasic anual pentru noi”

Bijuteriile sunt învelite într-o bucată de folie de aluminiu și coapte în tort. 

„Aurul se topește doar la temperaturi mult mai ridicate”, spune Quijo, bijutierul care s-a ocupat de cele trei.

„Oamenii sunt foarte atenți atunci când mănâncă o astfel de prăjitură”, a declarat Van Mullem

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O brutărie din Belgia va ascunde trei bijuterii de aur, de 2.500 € fiecare, în prăjiturile de Bobotează: "O modalitate de a le mulțumi clienților"