Antena Meniu Search
x

Video Cel mai căutat tort pentru noaptea de Revelion. Multe cofetării nu mai fac faţă comenzilor

Cine nu a comandat tortul de Revelion din timp, nu mai are prea multe opţiuni. Listele s-au închis şi cozile sunt uriaşe la majoritatea cofetăriilor. Tortul cu bezea rămâne creme de la creme, iar fructele chiar au ajuns cireaşa de pe tort în preferinţele clienţilor pentru noaptea dintre ani. 

de Redactia Observator

la 30.12.2023, 19:41

Vezi și

Telefoanele sună neîncetat în cofetării. Cine n-a făcut din timp comandă pentru desertul de Revelion, mai poate spera doar la un miracol. La aceasta cofetarie, tortul cu bezea a fost vedeta sezonului. 

Cele mai căutate torturi de Revelion

"Este o ruladă de bezea cu cremă de lime, căpşune şi fistic, are fructe răcoritoare, dulce, perfectă pentru toată lumea", arată Florenţa Mihăilă, cofetar. Tortul diplomat este al doilea în topul comenzilor. Iar fructele chiar au ajuns cireaşa de pe tort. 

"Toată lumea vrea ceva fresh, răcoritor pentru trecerea dintre ani, dar au fost şi nostalgicii cu tortul casei, cu blat de nucă, vanilie, mascarpone, fructe de pădure sau cu ciocolată, mascarpone şi vişine", adaugă Florenţa Mihăilă, cofetar.

Pe acelaşi subiect

Reţetă de tort cu mai puţin zahăr

Reţetele cu mai puţin zahar devin tot mai populare. Scumpirile au mai tăiat oricum din pofta de dulce. "Cine lua îniante un tort la un kilogram jumătate se rezumă la un tortuleţ de 500-700 grame. De la 100 de lei kg la 140, depinde de compoziţie", spune Marinela Adam, proprietar cofetărie. 

"Mă gândeam ca în Noul An să trecem cu ceva dulce, chiar dacă nu e o prăjitură tradiţională. Mă gândeam că în Noul An e frumos să sărbătorim şi cu un tort", crede o femeie.

Pentru unele cofetării, anul s-a încheiat. Au luat deja creme de la creme: "Ne pare rău, noi am luat deja foarte multe comenzi, sperăm să reuşim să le executăm pe cele de mâine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Cel mai căutat tort pentru noaptea de Revelion. Multe cofetării nu mai fac faţă comenzilor