Antena Meniu Search
x

O familie întreagă, plecată în excursie, găsită moartă. Fetiţa de un an, cei doi părinţi şi câinele lor au murit deshidrataţi, în California

Autorităţile americane au făcut lumină în cazul unei familii ucise în urmă cu trei luni într-o regiune din California. Plecaţi într-o drumeţie, trei memrbri ai unei familii au fost găsiţi morţi, la fel şi câinele lor, iar acum oficialii cred că acest lucru ar fi fost cauzat temperaturilor extrem de ridicate înregistrate în ziua respectivă.

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 12:31

Jonathan Gerrish, 45 de ani, Ellen Chung, 30 de ani, fata lor de un an, Aurelia Miju Chung-Gerrish și câinele Oski au murit din cauza temperaturilor ridicate şi a lipsei de hidratare, în luna august într-o regiune din California, scrie BBC.

Anunţul oficial a fot făcut la mai bine de două luni de la descoperirea cadavrelor, un şerif din California spunând că lipsa apei a fost cauza principală a decesului celor trei membri ai familiei, dar şi a câinelui lor.

Într-o conferinţă de presă susţinută joi, biroul şerifului din regiunea Mariposa a declarat că familia a fost găsită având alături o sticlă de apă goală, de 2,5 litri, acesta fiind singurul recipient de apă pe care l-au avut la ei. Temperaturile din ziua în care cei trei au plecat în excursie au ajuns la acel moment la peste 42 de grade celsius, spun oficialii.Potrivit BBC, bărbatul era cetăţean al Regatului Unit şi a întâlnit-o pe soţia lui la San Francisco, înainte de a se muta împreună în oraşul Mariposa în 2020.

Ucişi de temperaturile ridicate

Pe acelaşi subiect

Cadavrele lor au fost descoperite de echipajele de salvare pe 17 august, într-o zonă situată la sud-vest de Parcul Naţional Yosemite, după ce un prieten a alertat autorităţile pentru a raporta dispariţia lor. Ofiţerii de poliţie din Mariposa au colaborat pentru acest caz cu echipele FBI, cercetători de mediu şi toxicologi pentru a determina cu exactitatea cauza morţii familiei.

Încă de la primele analize aceştia au exclus varianta morţii-fulger, care ar fi putut fi cauzată de inhalarea de monoxid sau dioxid de carbon,  consumul de cianură, droguri, alcool sau varianta uciderii prin împuşcare ori folosirea oricărui tip de armă albă. Ancheta continuă, iar FBI încearcă să acceseze telefonul pe care îl folosea bărbatul pentru a putea avea acces la mai mult detalii care ar putea face şi mai multă lumină în acest caz.

Mai multe teste realizate pentrua stabili calitatea apei din râul Merced, aflat în apropiere, au dus la speculaţii că apariţia unor alge i-ar fi putut ucide, dar oficialii spun că nu există dovezi clare că familia ar fi băut apă din râu. Alte teorii, respinse ulterior, au inclus o scurgere care a provenit din minele de aur abandonate care sunt comune în regiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O familie întreagă, plecată în excursie, găsită moartă. Fetiţa de un an, cei doi părinţi şi câinele lor au murit deshidrataţi, în California