Antena Meniu Search
x
LIVE

O femeie a fost atacată de un rechin de 6 metri. Lupta contra "bestiei", la mică distanţă de o plajă periculoasă din Australia

O femeie a fost atacată de un rechin de dimensiuni mari, în timp ce se afla într-un surf ski, în dreptul unei plaje din Australia. În urma incidentului petrecut joi dimineaţă, plaja a fost închisă temporar. Nu este prima oară când rechinii atacă în acest loc: în 2014, o persoană şi-a pierdut astfel viaţa.

De Redactia Observator la 16.03.2023, 11:37
Plaja australiană, închisă temporar
Plaja australiană, închisă temporar - Shutterstock

O plajă din vestul Australiei a fost închisă temporar după ce o femeie aflată într-un surf ski (un tip de caiac, n.red.) a fost atacată de un rechin de mari dimensiuni joi dimineaţa, informează DPA.

Atacată de rechin, în Australia

Se pare că un rechin de 5-6 metri a muşcat surf ski-ul femeii când aceasta se afla la circa 100 de metri de ţărm, aruncând-o în apă. Incidentul a avut loc în jurul orei 8 a.m. (00.00 GMT), au precizat autorităţile într-o declaraţie citată de Agerpres. Nu este clar pe moment cărei specii de rechin îi aparţinea exemplarul care a muşcat surf ski-ul.

Plaja Cheynes Beach din Albany, situată la aproximativ 450 de kilometri sud-est de Perth, a fost închisă pentru cel puţin 24 de ore pentru a permite autorităţilor să investigheze cazul, se precizează în declaraţia menţionată. În zonă a avut loc un atac letal al unui rechin în 2014, potrivit postului de televiziune ABC. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O femeie a fost atacată de un rechin de 6 metri. Lupta contra "bestiei", la mică distanţă de o plajă periculoasă din Australia