Antena Meniu Search
x

O femeie de 31 de ani, ucisă de soţul ei într-o criză de gelozie. Cei patru copii ai lor dormeau în alte camere când tatăl le omora mama, în casa lor din Italia

Sfârşit dramatic pentru o femeie de 31 de ani, mamă a patru copii. Într-o criză de gelozie, bărbatul şi-a strâns de gât soţia. După două zile de agonie, inima ei s-a oprit pentru totdeauna la spital.

de Monica Palade

la 30.10.2023, 11:27

O femeie de 31 de ani, ucisă de soţul ei într-o criză de gelozie. Cei patru copii ai lor dormeau în alte camere când tatăl le omora mama, în casa lor din Italia - Go Found Me

Etleva Bodi, o tânără de origine albaneză și mamă a patru copii mici, a fost sugrumată de partener într-o criză de gelozie. Între cei doi a izbucnit o ceartă, moment în care femeia s-a refugiat în dormitorul lor, din cartierul central Villapiana, Savona, Italia şi a dat un telefon.

Ucisă într-o criză de gelozie

Selami Bodi, un muncitor albanez în construcții în vârstă de 41 de ani, a auzit-o vorbind şi furios a dat buzna peste ea şi a atacat-o. Când şi-a dat seama că nu mai mişcă, a sunat să ceară ajutor. Cei patru copii ai cuplului, cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, dormeau în camerele lor.

Când medicii au sosit la faţa locului, au încercat să o resusciteze timp de o oră. Au reuşit să îi facă inima să îi bată din nou, a fost transportată la spital în stare critică, sub cod roșu, însă după 48 de ore a pierdut lupta pentru viaţă. Copiii au fost încredințați unui unchi.

Soțul victimei, care nu are antecedente penale, a fost transferat la închisoarea din Marassi (Genova), acuzat de omor agravat din motive banale și de faptul că fapta a fost săvârșită împotriva soției sale, care nu a depus niciodată plângere la adresa bărbatului. El va fi audiat în următoarele zile, scrie Fan Page.

"Toți acești 4 copii sunt acum în mâinile justiției italiene, după ce mama lor a murit și tatăl lor este arestat. Un astfel de eveniment ne-a lăsat șocați și incapabili să acceptăm realitatea", a scris fratele femeii pe platforma GoFundMe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » O femeie de 31 de ani, ucisă de soţul ei într-o criză de gelozie. Cei patru copii ai lor dormeau în alte camere când tatăl le omora mama, în casa lor din Italia