Antena Meniu Search
x

O femeie din Cambodgia s-a căsătorit cu un viţel. Pretinde că animalul este reîncarnarea soţului mort

O femeie în vârstă de 74 de ani, din Cambodgia, s-a căsătorit cu un viţel, după moartea soțului ei. Ea susține că, la scurt timp după ce soțul ei a murit, acesta s-a reîncarnat în animalul de 5 luni.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.12.2021, 16:13

Femeia spune că are grijă de animal ca de propriul soţ
Femeia spune că are grijă de animal ca de propriul soţ - Shutterstock - foto ilustrativ

Khim Hang, care locuieşte în provincia Kratié din Cambodgia s-a căsătorit cu un viţel de la ferma de vite a familiei sale, relatează The Juraselm Post. În vârstă de 74 de ani, femeia s-a căsătorit cu vaca după moartea soțului ei. Hang susține că la scurt timp după ce soțul ei a murit, vaca a urmat-o în camera de sus sus și a sărutat-o.

Femeia mănâncă şi doarme alături de viţel

„Cred că vițelul este soțul meu, pentru că orice ar face el... este exact în același mod ca și soțul meu când era în viață”, a declarat ea la un an după ce soțul ei a murit. Relație cu vițelul a câștigat o faimă considerabilă pe rețelele de socializare, când povestea proaspătului cuplu căsătorit a apărut în spaţiul public.

Femeia spune că şi-a rugat copiii să nu maltrateze animalul. Ea îl îngrijește hrănindu-l, spălându-l și culcându-se alături de el, pe perna răposatului ei soț. Hang le-a ordonat copiilor ei să aibă grijă de „tatăl” lor până când acesta va muri. „Îl voi păstra și voi avea grijă de el toată viața”, a spus ea.

Cambodgia este o ţară cu o populaţie 95% budistă și mulți localnici cred în conceptul de reîncarnare - ideea că o persoană rămâne în viață după moarte și se mută în trupul unei alte fiinţe, care este de obicei o altă specie de animal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O femeie din Cambodgia s-a căsătorit cu un viţel. Pretinde că animalul este reîncarnarea soţului mort