Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie a decis să se mărite cu ea însăşi, după ce logodnicul a părăsit-o. Imagini de la nuntă

O tânără de 35 de ani s-a căsătorit cu propria persoană, după ce s-a despărţit de iubitul ei de lungă durată. Evenimentul a avut loc în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie şi prieteni.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.02.2021, 21:02

  • A planificat meticulos ziua specială cu luni de zile înainte
  • Şi-a cumpărat rochia de mireasă, verigheta şi a ales tortul

Meg Taylor Morrison, din Atlanta, Georgia, a povestit despre întreaga sa experienţă romantică pe reţelele de socializare, unde şi-a deschis sufletul şi a dezvăluit motivul pentru care a decis că persoana care trebuie să-i fie alături toată viaţa este pur şi simplu ea.

Iubitul a părăsit-o cu patru luni înainte de nuntă

Tânăra dorise întotdeauna să se căsătorească în data de 31 octombrie 2020. Era o dată specială pentru ea din diferite motive şi voia ca ziua cea mare să aibă loc exact atunci. Planurile sale s-au năruit însă, iar visul de a-şi lega destinul alături de iubitul ei, în seara de Halloween, a fost distrus.

A aflat însă că există „ceremoniile de căsătorie cu sine” - și a decis că nu vrea să aștepte ca partenerul perfect să vină pentru a avea parte de ceremonia de nuntă perfectă.

La fel ca majoritatea viitoarelor mirese, Meg și-a planificat meticulos ziua specială cu luni de zile înainte: a comandat un tort de nuntă impresionant, a ales rochia perfectă de mireasă și, desigur, a cumpărat un inel strălucitor cu diamante.

Cu toate acestea, recunoaște că nu a fost complet confortabilă planificându-şi nunta şi s-a întrebat adesea dacă prietenii şi familia vor considera acţiunile ei ca fiind narcisiste sau compensatoare pentru faptul că nu are un soț.

„Am vrut să mă căsătoresc ca un act de iubire de sine. M-am gândit întotdeauna că mă voi căsători în ziua de Halloween a anului 2020, dar în schimb am trecut printr-o despărțire foarte grea cu puțin timp înainte. Mai auzisem de ceremoniile de căsătorie cu sine și am înţeles că nu am nevoie de altcineva pentru a avea această nuntă. Am fost încântată să îmi planific nunta, dar și îngrijorată la început, legat de ce ar putea gândi oamenii. Ar fi egoist să am o întreagă sărbătoare care nu ţine de ziua mea de naștere? Aș putea să-mi iau un inel? Ar crede oamenii că încerc să compensez pentru că nu sunt căsătorită?”

Chiar şi mama tinerei a fost iniţial îngrijorată de faptul că decizia ei de a se căsători singură ar putea fi considerată egoistă. Cu toate acestea a înţeles şi a susţinut principalul motiv al ceremoniei, acela de a prinde mai multă încredere şi de a se iubi pe sine.

„Mama mea, care este cel mai mare susținător al meu, la început a fost inconfortabilă cu asta. Ea a crezut că aş putea fi văzută ca egocentrică și a dorit să fiu atentă la modul în care văd alții lucrurile. I-am spus că dacă alții sunt deranjaţi de asta este în regulă, este problema lor”

La ceremonie au participat zece dintre cei mai apropiați prieteni și familia lui Meg, într-o locaţie închiriată din Boulder, Colorado. Toți invitații au respectat regulile stricte COVID-19.

A păşit în rochie de mireasă pe o melodie din filmul „Here Comes the Bride”, în timp ce oaspeții au privit-o cu multă fericire. Megan a citit apoi jurămintele pe care le scrisese, și-a acceptat propria verighetă și s-a sărutat în oglindă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ceremonie, participanţii au dansat, au mâncat şi s-au bucurat de petrecerea cu totul şi cu totul specială.

O experienţă pentru recăpătarea încrederii în propria persoană

Pentru tânără, căsătoria cu ea însăși a fost o experiență pozitivă care i-a amintit să aibă încredere în ea și să-și pună propria sănătate și fericire pe primul loc în fiecare zi.

„Pentru ziua nunții cu sine mi-am făcut părul și am cumpărat un tort de lux pe care mi-l doream dintotdeauna, mi-am cumpărat rochia, cerceii Swarovski și verigheta. Totul a costat aproximativ o mie de lire sterline. Codul vestimentar pentru eveniment a fost cel în care oamenii să se simtă cel mai bine în ei. A fost o experienţă minunată. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Peter, m-a însoţit spre altarul organizat, în timp ce oaspeții mei ne-au aplaudat. Mi-am spus jurămintele și nu m-am putut abține să nu plâng de-a lungul lor. Am tăiat tortul și fiecare persoană de la nuntă s-a distrat aşa cum şi-a dorit. Prietenii mei au fost atât de minunați. Mi-au adus cadouri de nuntă, au tratat tot evenimentul ca fiind sacru și special și au spus cuvinte frumoase.”

Ar recomanda căsătoria de sine oricui și spune că una dintre cele mai mari concepții greșite este că trebuie să fii singur pentru a te căsători cu tine, potrivit Daily Mail. Pentru ea, este o expresie exterioară a iubirii de sine și un angajament de a avea grijă de propria persoană.

„Îmi port inelul în fiecare zi, îmi amintește să-mi ascult intuiția și să iau decizii care se aliniază valorilor mele. De asemenea, acționează ca un memento că a mă iubi mai întâi pe mine este baza pentru relații sănătoase cu ceilalți, indiferent dacă este vorba de următorul meu partener ori de relaţia cu ceilalţi membri ai familiei. Am auzit că se spune că o nuntă este despre ritual și că oamenii vor fi martori pentru ca ei să-ți amintească de angajamentul tău mai târziu. Văd asta ca pe același lucru. Ori de câte ori mă îndoiesc de mine, cred că prietenii mei care au participat îmi vor aminti de jurămintele mele de dragoste de sine. Nu am încercat să compensez nimic, ci am încercat să mă apropii de mine. M-aș fi căsătorit cu sine chiar dacă aș fi fost încă într-o relație”, a spus Megan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O femeie a decis să se mărite cu ea însăşi, după ce logodnicul a părăsit-o. Imagini de la nuntă