Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie de 43 de ani din Franţa susține că este într-o relație cu un rollercoaster: "De când l-am cunoscut am înţeles ce înseamnă dragostea"

O femeie de 38 de ani din Franţa a dezvăluit că a fost atrasă sexual de obiecte încă din adolescență și, ca adultă, a devenit fascinată de roller-coastere. Mai mult a spus chiar că „ar avea copii” cu o atracţie a unui parc de distracţii din Germania.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.03.2021, 12:28

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Gaëlle Engel, care este atrasă sexual de obiecte, spune că, după ce a „întâlnit” rollercoaster-ul Sky Scream, aflat într-un parc tematic german, a înțeles în cele din urmă ce înseamnă dragostea cu adevărat.

Şi-a fixat atenţia şi spune că s-a îndrăgostit iremediabil de tiribomba din parcul de distracţii Sky Scream la Holiday Park din Hassloch, Renania-Palatinat, Germania şi o consideră marea ei iubire.

„Ai putea spune că sunt atrasă sexual de rollercoaster-uri, dar de când l-am cunoscut pe Sky Scream am înţeles ce este dragostea. Îmi petrec fiecare clipă visând la o relație trupească și fuzională cu el” a spus Gaëlle.

Tot ea recunoaște că, atunci când vine vorba de întâlniri cu oameni, nu a avut niciodată prea mult noroc. Cu toate acestea, a avut trei relații serioase în trecut.

„Nu voi filozofa asupra acestor relații care mi-au stricat viața, a fost doar suferință, fizică și morală. Bărbații cu care m-am întâlnit au avut multe probleme cu alcoolul și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Dar cu Sky Scream, mă simt complet încrezătoare” a adăugat ea.

Din nefericire, întâlnirea cu „iubitul ei” construit din piese nu este tocmai un lucru uşor şi nici nu poate avea vreo apropiere faţă de atracţia turistică. În schimb, artista colecţionează obiecte şi figurine, ca „o amintire a legăturii” dintre ei, ca de exemplu un album foto plin cu poze, o pernă personalizată cu imaginea rollercoaster-ului pe careo îmbrăţişează zilnic şi diferite care simbolizează varianta miniaturală a caruselului.

„Îl văd atât de rar, dar viața m-a făcut să înțeleg că sexul nu era o prioritate în relația mea, mai ales în urma dificultăților și încercărilor pe care le-am întâmpinat în a nu ne putea vedea. Colectez obiecte care îl reprezintă pentru a rămâne conectaţi, dragostea lui mă urmărește peste tot. Şi da, evident că am toată colecția de obiecte personalizate cu el pe care le-am cumpărat din parcul tematic.” a menţionat franţuzoaica.

Femeia consideră că are şi copii cu rollercoaster-ul

Artista creează, de asemenea, machete în miniatură cu diferite tipuri de rollercoastere din toată lumea, inclusiv cu Sky Scream, pe care le expune în jurul casei. Este pictoriţă şi poetă şi spune că „iubitul ei” inspiră o bună parte din munca sa, potrivit Mirror.

„Am câteva modele pe care le-am creat eu, invenţii total noi, aşa că aş putea spune că avem şi copii împreună. Sky Scream mă inspiră foarte mult, în tot ce scriu şi desenez. De când l-am cunoscut am înţeles ce este Dragostea, cu D mare” a concluzionat Gaëlle Engel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O femeie de 43 de ani din Franţa susține că este într-o relație cu un rollercoaster: "De când l-am cunoscut am înţeles ce înseamnă dragostea"