Antena Meniu Search
x

O femeie din SUA are 11 copii la 36 ani și ar mai vrea încă 6. ”Sunt întrebată dacă au toți același tată, dacă avem televizor în casă”

O mamă din New York se poate lăuda cu o casă plină cu copii. La cei 36 de ani pe care îi are, femeia are 11 copii și toți locuiesc sub același acoperiș. Deși mulți dintre apropiați o critică pentru că nu folosește metode contraceptive, femeia spune că ar mai vrea încă șase.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2021, 22:15

O americancă are 11 copii la 36 ani și ar mai vrea încă 6. ”Sunt întrebată dacă au toți același tată, dacă avem televizor în casă”
O americancă are 11 copii la 36 ani și ar mai vrea încă 6. ”Sunt întrebată dacă au toți același tată, dacă avem televizor în casă” - The Sun

Veronica Merritt a recunoscut că familia ei s-a mărit rapid după ce a rămas însărcinată la 14 ani cu primul copil. Chiar dacă viața nu i-a fost una ușoară, mama cu 11 copii spune că e dornică să mai aibe încă șase, în ciuda criticilor venite din toate părțile.

"Primesc o mulțime de comentarii negative", a spus ea. "Sunt întrebată dacă au toți același tată, dacă avem televizor în casă”, spune Veronica într-o postare pe Tiktok.

Veronica Merritt locuiește într-o casă cu nouă dormitoare împreună cu 10 dintre copiii ei (Andrew, 16, Adam, 15, Mara, 13, Dash, 12, Darla, 10, Marvelous, 8, Martalya, 6, Amelia, 4, Dalila, 3 și Donovan, 1 an ), pe care a cumpărat-o împreună cu soțul ei Marty, în vârstă de 37 de ani, pentru doar 20.000 de dolari în iulie 2020. Fiica cea mare, de 21 de ani, a locuit împreună cu ei până recent, când a plecat la facultate.

Familia cu 11 copii locuiește într-o casă cu 9 dormitoare

Pe acelaşi subiect

Cu imaginație și încă câteva mii de dolari cheltuiți pe renovări, ea și soțul ei au reușit să facă din casa luată aproape pe nimic un cămin pentru copiii lor.

„Nu este nevoie să cumpărați case de 200.000 de dolari. Economisiți-vă banii și cumpărați case care pot fi reparate”, a spus ea. ”Încă suntem în renovări, dar oricum ne costă mai puțin decât am fi dat pe chirie”. 

Veronica a povestit cum a rămas însărcinată cu primul copil în timp ce mergea încă la școală. S-a căsătorit cu iubitul de atunci, tatăl celor doi copii mai mari, însă au divorțat câțiva ani mai târziu. 

Femeia nu exclude să aibă mai mulți copii pe viitor. „Aș vrea să mai am încă șase. Am petrecut opt ​​ani și jumătate însărcinată”.

Familia folosește un autobuz școlar vechi ca să se deplaseze

Cu atât de mulți copii este greu să te descurci, așa că recent a cumpărat un autobuz școlar vechi, printr-o licitație, pe care l-a transformat într-un vehicul de familie. 

„Nu avem multe cheltuieli", spune ea. „Deținem casa noastră cu nouă dormitoare și nu există nicio ipotecă”. Singurul ajutor pe care îl primesc este mâncarea - lucru pentru care Veronica și-a cerut scuze online.

„Vă rog să nu mă urâți, dar primim asistență alimentară", a spus ea într-un videoclip de pe Instagram. „Este temporar până când vânzările mele de tablouri devin mai consistente".

Cu atâția copii în casă, regulile sunt respectate de toată lumea. Nu sunt multe, spune Veronica.

”Am reguli importante, cum ar fi să nu fumeze, să nu consume droguri, să nu aibă întâlniri până la 18 ani, să vină acasă până la lăsarea întunericului. (...) Și ne distrăm mult. Copiii mei și cu mine am lucrat la realizarea propriilor noastre mini-filme de groază” a povestit femeia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » O femeie din SUA are 11 copii la 36 ani și ar mai vrea încă 6. ”Sunt întrebată dacă au toți același tată, dacă avem televizor în casă”