Antena Meniu Search
x

O fetiță de 12 ani, violată de fratele adolescent, a dat naștere unui bebeluș după ce a mers la spital cu dureri cumplite de burtă, în Țara Galilor

O fată de 12 ani din Țara Galilor a dat naștere unui bebeluș după ce a fost supusă unor abuzuri sexuale chiar de fratele ei mai mare. Copila a ajuns la spital cu dureri cumplite de burtă, iar medicii au anunțat poliția.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 23:03

O fetiță de 12 ani, violată de fratele ei adolescent, a dat naștere unui bebeluș după ce a mers la spital cu dureri cumplite de burtă, în Țara Galilor
O fetiță de 12 ani, violată de fratele ei adolescent, a dat naștere unui bebeluș după ce a mers la spital cu dureri cumplite de burtă, în Țara Galilor - Profimedia Images

Ulterior, ancheta a scos la iveală că fata avea doar 11 ani atunci când a fost violată de fratele mai mare, în vârstă de 14 ani, în casa familiei lor ”disfuncționale” din Țara Galilor.

Anchetatorii au concluzionat că frații au crescut cu „granițe sexuale încețoșate” și au fost înconjurați de o cultură a „secretelor și minciunilor” creată și susținută de părinții lor.

Tânăra îngrozită a început să se plângă la primele ore ale dimineții de dureri severe de stomac, înainte de a da naștere copilului fratelui ei mai mare, câteva ore mai târziu.

Fata i-a spus unei moașe de la spital că nu știa că este gravidă

Pe acelaşi subiect

Procurorul de caz a spus în instanță că o moașă a întrebat-o pe fată dacă a întreținut relații sexuale, iar răspunsul ei a fost că nu știe, scrie The Sun.

Apoi a întrebat-o dacă a consimțit la actul sexual, iar fata a spus că așa crede, dar nu este sigură. Nu era clar dacă fata și-a dat seama că este însărcinată, a spus procurorul.

Copilul îi spusese moașei că nu știa de sarcină, dar a fost auzită spunând altora din spital că știa că este gravidă.

Poliția l-a audiat pe fratele ei adolescent imediat după nașterea bebelușului, iar el a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu sora lui o singură dată. Le-a spus ofițerilor că actul a avut loc în timp ce părinții erau plecați de acasă. 

Fetița a refuzat să se întoarcă acasă, după ce a dat naștere bebelușului

Mai mult, fratele fetei a spus că nu a constrâns-o și nici nu a amenințat-o ca să întrețină relații sexuale. Tatăl adolescent, acum în vârstă de 16 ani, a pledat anterior vinovat pentru două capete de acuzare de viol.

Într-o declarație de impact citită instanței, tânăra mamă a spus că nu mai vrea să se întoarcă acasă și își dorește ca bebelușul ei să aibă cea mai bună viață.

De cealaltă parte, avocatul băiatului a spus că acesta a fost expus în mod obișnuit la pornografie încă de la 10 ani și că faptele lui vin ca urmare a unei „creșteri disfuncționale, neglijente și potențial abuzive”, în care părinții au renunțat la control.

Adolescentul, care a fost pus sub supraveghere, are remuşcări şi se află în prezent într-o familie adoptivă. El va mai fi inclus pe lista infractorilor sexual timp de 30 de luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O fetiță de 12 ani, violată de fratele adolescent, a dat naștere unui bebeluș după ce a mers la spital cu dureri cumplite de burtă, în Țara Galilor