Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fostă concurentă de la X Factor din Anglia a murit la doar 23 de ani, în timp ce se juca pe Xbox. Cauza morţii a rămas un mister

O gameriţă semi-profesionistă, care a participat la audiţii la The Voice şi X Factor, a murit brusc în timp ce se juca obline cu prietenii în timpul nopţii.

de Monica Palade

la 20.01.2022, 17:13

Natanya Brook, 23 de ani, cunoscută ca şi Tanya a murit în timp ce se juca pe Xbox cu prietenii într-o cameră de realitate virtuală, stând trează până la 2 dimineaţa în casa ei din Aylesford, în apropiere de Maidstone, Kent şi bând votcă şi Coca Cola.

A murit în timp ce se juca

În dimineaţa următoare, mama ei, Jenny Brook, a intrat în camera ei şi a văzut-o în pat. A crezut că doarme, dar câteva ore mai târziu când s-a întors, a găsit-o pe fată în aceeaşi poziţie. A ştiut că s-a întâmplat ceva grav.

Femeia a încercat să îi facă masaj cardiac şi a sunat la serviciile de urgenţă, dar Tanya a fost pronunţată moartă la sosirea acestora. În timpul unei anchete, s-a spus despre Tanya că era o jucătoare pasionată, care se afla într-o echipă la un nivel „foarte bun”. Ea a făcut parte dintr-o echipă de jocuri semi-profesionale și îi plăcea să cânte.

Pe acelaşi subiect

Medicul legist Bina Patel a aflat că fata băuse votcă și Coca Cola înainte de moartea sa și a fost văzută ultima dată jucând de mama ei, în jurul orei 2 dimineața, pe 1 august. Jenny a explicat cum prietenii Tanyei și-au amintit că au auzit-o la un moment dat spunând brusc „ooh, simt...” și apoi tăcere.

Moartea ar putea fi legată de crizele de epilepsie

Ea a avut antecedente de convulsii, inclusiv epilepsie din copilărie de la vârsta de șase ani. A fost în repetate rânduri în pericol din acest motiv, dar a fost salvată de mama ei de fiecare dată. O examinare post-mortem efectuată de dr. Deirdre McKenna a arătat că nu existau anomalii în niciunul dintre organele majore ale Tanya și că ea nu a reușit să găsească cauza exactă a morții ei.

„Întotdeauna i-am spus Tanyei că epilepsia ei este un diagnostic și nu o scuză pentru a nu face nimic și așa și-a trăit viața. Ea a schimbat viețile oamenilor, fie că este vorba de a-i încuraja pe oameni să cânte sau de a-i face să zâmbească. Avea această capacitate de a trage oamenii spre ea. Nu cred că ar fi putut face altceva în cei 23 de ani”, a povestit femeia.

Vorbind despre ceea ce au auzit prietenii ei virtuali, mama a completat: “Parcă s-a stins un întrerupător. Asta îmi aduce un pic de liniște, deoarece știu că nu a avut nici un fel de durere. Încă am un gol în mine și mi-e dor de ea, deoarece a fost o lumină strălucitoare în viața mea”.

Aducându-i un omagiu, ea a adăugat: „Tanya a fost cea mai bună prietenă a mea. I-am spus totul și ea mi-a spus totul, chiar și unele dintre lucrurile pe care nu voiam să le știu. Avea cel mai bun simț al umorului și nu am nicio amintire rea despre ea. Tanya era o persoană adevărată și putea să împiedice oamenii să se certe. Fata asta a fost dincolo de uimitoare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O fostă concurentă de la X Factor din Anglia a murit la doar 23 de ani, în timp ce se juca pe Xbox. Cauza morţii a rămas un mister