Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă a murit alături de fiica sa, în timp ce decora o dubă pentru aniversarea fiului său. Tânărul a fost cel care le-a găsit fără viață chiar de ziua lui, în Anglia

Sfârșit tragic pentru o mamă și fiica sa. Femeile au fost găsite moarte într-o dubă de burgeri, după ce au inhalat monoxid de carbon, au concluzionat anchetatorii.

de Monica Palade

la 25.05.2023, 17:02

Leah Churchill, în vârstă de 50 de ani, decora duba pentru ziua de naștere a fiului său, Tyla, împreună cu fiica sa, Brooke Wanstall, în vârstă de 17 ani, când a avut loc tragedia.

"Au murit încercând să-mi aducă un zâmbet" 

Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de Tyla de ziua lui, când s-a dus să deschidă duba pentru vânzări. În cadrul anchetei s-a spus că Leah și Brooke au fost intoxicate cu monoxidul de carbon, după ce au pornit un generator de benzină în interior. Nu au bănuit nicio clipă ce avea să urmeze.

Incidentul a avut loc pe 13 februarie, în Kent, Anglia. Cele două au vrut să decoreze duba cu baloane și bannere ca o surpriză pentru ziua de naștere a lui Tyla de a doua zi, când împlinea 26 de ani.

Pe acelaşi subiect

După pornirea generatorului, pentru căldură sau lumină, cele două s-au stins în dubă. Tyla le-a găsit fără viață înăuntru chiar de ziua lui, cu o felicitare lăsată pe lateral. A sunat imediat după ajutor, dar Leah și Brooke nu au putut fi salvate și au fost declarate moarte la fața locului.

„Singura mea concluzie este că moartea lor a fost accidentală – cel mai probabil din cauza generatorului care a fost pornit într-un spațiu închis”, a declarat medicul legist.

Tyla a povestit cum a făcut tragica descoperire când a sosit pentru a deschide pentru muncă. De obicei, ținea generatorul afară în timpul orelor de lucru, dar îl ținea noaptea închis în interior din motive de securitate. Tyla a spus că la început a crezut că Leah și Brooke „adormiseră”.

„Am mirosit fum, dar pur și simplu nu am realizat imediat, dar ulterior a devenit evident că amândouă erau moarte. Am sunat la poliție și la ambulanță, dar pompierii au fost cei care mi-au spus că probabil sunt intoxicate cu monoxid de carbon. Este sfâșietor să știu și-au petrecut ultimele momente încercând să-mi aducă un zâmbet pe buze. Mama a făcut o greșeală fatală și nu vrem să se întâmple asta nimănui. Fiți conștienți de chestia asta, oameni buni. Dacă nu aveți o alarmă de monoxid de carbon, mergeți și luați una”, a povestit tânărul, potrivit The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă a murit alături de fiica sa, în timp ce decora o dubă pentru aniversarea fiului său. Tânărul a fost cel care le-a găsit fără viață chiar de ziua lui, în Anglia