Antena Meniu Search
x

O mamă a povestit calvarul prin care trece băiețelul ei de 12 ani, după ce s-a accident la fotbal: "S-a uitat la mine și m-a implorat să-i tai piciorul"

O mamă a trei copii a povestit calvarul prin care trece băiețelul ei, după ce s-a accidentat în timp ce juca fotbal cu prietenii lui. Accidentul i-a schimbat viața copilului de doar 12 ani și spune durerea i-a distrus toată copilăria.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 12:00

Brendan se juca fotbal cu prietenii lui când a căzut accidental și a început să se plângă de o durere intensă la glezna stângă. Un accident prostesc i-a distrus copilăria și i-a răpit șansa de a face ce îi place, să joace fotbal. Mama Hayley Greig, în vârstă de 42 de ani, l-a dus direct acasă să se odihnească, dar în doar câteva ore, întregul picior al tânărului de 12 ani devenise „negru”, și a fost dus la spital. Medicii au fost derutați de cazul lui, relatează Mirror.

După ce a fost diagnosticat cu sindrom de durere regională complexă în mai 2022, băiatul a rămas incapabil să meargă și chiar și-a implorat mama să „i taie piciorul”. Cu vocea tremurată și durere în glas, femeia a povestit cum fiul ei a implorat-o să-i taie piciorul, din cauza durerii insuportabile pe care o simțea. Femeia este devastată și se simte neputincioasă, pentru că nu știe cum să-i aline suferința copilului. 

Și-a implorat mama să-i taie piciorul pentru că nu mai suporta durerea

Nu vreau nimic mai mult decât să-mi văd iar băiețelul fericit, dar copilăria lui se distruge în fiecare zi. A fost atât de frustrant și sfâșietor de urmărit, deoarece am căutat toate soluțiile posibile pentru a trata și alina durerea pe care o simte. Chiar s-a uitat la mine într-o seară cu atâta durere în ochi și m-a implorat să-i tai piciorul. Mă simt complet neajutorată și trauma prin care trece acum copilul meu este mai mult decât poate duce el. Obișnuia să fie obsedat de fotbal și visa întotdeauna să joace într-o zi pentru Manchester United sau Anglia. Acum, aspirațiile i-au fost luate" , a declarat mama, plină de durere. 

Pe acelaşi subiect

În primă fază, Hayley nu s-a gândit că ar putea fi ceva atât de grav, însă, semnalul de alarmă a fost tras a doua zi, când glezna fiului ei devenise complet „neagră” și se simțea rece ca gheața la atingere.  Imediat, a fost dus de urgență la Cumberland Infirmary unde medicii i-au pus piciorul în ghips timp de trei săptămâni. La scurt timp după, Brendan a început să se confrunte cu dureri insuportabile așa că femeia a decis să meargă la un consultant în traumatologie

Acolo, a fost diagnosticat cu acea afecțiune, un dezechilibru neurologic care provoacă dureri cronice în urma unei răni. 

 „A suferit astfel de răni de mai multe ori și, ca părintele unui copil care joacă fotbal, nu am fost îngrijorată. Îmi amintesc că am crezut că era rupt, deoarece nu putea pune nicio greutate pe el, dar o radiografie a arătat că era doar o fractură. Din păcate, nu există nici un leac, dar există forme de tratament care să ajute, cum ar fi mai multe tipuri de medicamente și altele, care sunt foarte scumpe. Nu mai suport să-mi privesc băiatul suferind. Dar sunt hotărât să-mi pun băiețelul din nou pe picioare.”, a continuat mama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă a povestit calvarul prin care trece băiețelul ei de 12 ani, după ce s-a accident la fotbal: "S-a uitat la mine și m-a implorat să-i tai piciorul"