Antena Meniu Search
x

O mamă de 18 ani a încercat să angajeze un criminal pentru a-i ucide fiul de 3 ani. A fost dată în vileag după ce a completat un formular fals pe internet

Poliția a arestat marți o mamă în vârstă de 18 ani, după ce a încercat să angajeze un “asasin” pentru a-și ucide fiul de 3 ani. Femeia a completat un formular fals pe internet, conceput special pentru a identifica persoanele care ar plăti sume uriaşe pentru a ucide pe cineva fără urmă. Motivul din spatele gestului este halucinant.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 13:54

Vezi și

Gestul Jazminei Paez a fost semnalat autorităților după ce femeia a completat un formular de pe un site web fals, conceput pentru a „preveni solicitările legitime de a comite crime”. Persoana care conduce site-ul a primit o solicitare pentru o potenţială ţintă, chiar fiul lui Jazmin. Operatorul site-ului a contactat poliția, care a verificat credibilitatea informațiilor furnizate pe site, relatează CNN.

După anchetă, autoritățile au arestat-o pe Jazmin marți seară. Tânăra în vârstă de 18 ani a fost acuzată de solicitare de crimă de gradul I și folosirea unui dispozitiv de comunicații de gradul trei în scop ilegal, potrivit documentelor instanței.

Jazmin a recunoscut intenţia criminală

Jazmin Paez a folosit un nume fals pentru a depune cererea pe site și a cerut ca copilul ei să fie dus departe și „eventual să fie ucis” maxim până joi, potrivit declarației pe propria răspundere.

Pe acelaşi subiect

Autoritățile au depistat-o pe Jazmin folosind o adresă IP și un număr de telefon obținute prin intermediul site-ului fals, ceea ce i-a condus la reședința bunicii copilului de 3 ani. Copilul locuia la acea vreme cu bunica lui. Bunica a confirmat identitatea victimei vizate folosind o poză trimisă pe site și a spus autorităților că numărul de telefon îi aparține fiicei sale, a spus poliția.

Ar fi vrut ca băiatul să fie ucis deoarece îi stătea în calea unei relaţii

Jaymin Paez s-ar fi mutat în mai, dar a vorbit zilnic cu fiul ei la telefon. Înainte de arestarea ei, un detectiv a stabilit un contact cu femeia și a schimbat o serie de mesaje, acţionând ca asasinul angajat. Numărul de telefon a confirmat cererea inițială și a fost de acord să plătească 3.000 de dolari.

Jazmin a fost arestată și adusă pentru audiere, unde a recunoscut intenţia criminală. Mama ar fi spus polițiștilor că avea o relație romantică cu o persoană căreia nu-i plăcea că are un fiu și că s-a despărțit de ea din acest motiv. Paez s-a gândit că, angajând un asasin pentru a-și ucide fiul, ea va putea reaprinde relația lor, este scris în declaraţia ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O mamă de 18 ani a încercat să angajeze un criminal pentru a-i ucide fiul de 3 ani. A fost dată în vileag după ce a completat un formular fals pe internet